Jotai outoo kyl tapahtu nyt. Miun mese yllättäen sano et tilaa ei voi muuttaa, olet kirjautunut messengeriin jostain muualta, ja sit olinki kirjautunu ulos. Ja sit en päässy takas sisää. Mut nyt se näköjää meni. Mut outo juttu kyl.

Syön vadelmajätskii. Kaveri toi eile. Piti kyl syödä se pois, mut unohtu ku syötii vaa pannaria. Katottiin Hayano Miyazakin (onpa vaikee nimi!) Kikin lähettipalvelu. Se oli ihana! Nyt oon nähny 4 tuon ihmisen leffaa. Ne on kaikki ollu niin hauskoja. Naapurini Totoro on kyl tähän mennessä paras, tosin Henkien kätkemästä ja Liikkuvasta linnasta on niin kauan aikaa et ei voi ihan varmaks sanoo. Haluun nähä ne kaikki! Ja ostaa ainaki noi neljä! :)

Miun pitäs ottaa nyt jotai musiikkia (varmaa kaikki!!) ja siirtää läppärille, ja sit viedä läppäri kaverille (se koittaa saada sen soittamaanki sitä musiikkia), ja samalla viedä vara-avain ja ylimääräset ruuat toiselle (ne tosin asuu samassa, et yks matka vaa).

Sit pitäs kirjottaa enkun referaatti (no joo, oon nuhjus..) ja palauttaa se. Ja mitähä viel. On niin monta asiaa mitä pitää tehä, enkä muista kyl puoliakaa. Eile meinas illal tulla joku kohtaus, ne ei ihan mut ois voinu.. Päässä vaa pyöri hirveesti juttuja mitä pitää tehä, ja niin vähä aikaa. Huomen jo lähen LPR, ja sit kaikki mikä piti tääl hoitaa, jää hoitamatta, ellei niit voi LPR hoitaa. Toivottavasti. Ja vauvaaki haluun nähä paljo, ni en malttas mitää tehtävii tehä vaa. Sielki on sit niin paljo kaikkee tekemistä. Mökillä pitäs käydä kastamassa sauna, siis saunomassa :D ja vauvaa ja kaverii nähä, ostella kaikenlaista vielä ja olla kotona ja haluisin viel kattoo frendejä paljo ku viel voi... (varmaa eka mitä teen ku tuun matkalta kotii, ni käyn vaa kattoo frendejä :P)

Mut koht käy taas ahistaa ni lopetan ja syön tuon jäätelön loppuu ja katon frendit. Sit teen juttuja. :)