Viimeistä viedään. Eilinen päivä, tai ilta veny vähän pitkään, melkein jo kävi mielessä et jos valvois yön suoraan, mut nukuin kuitenki varmaan 5 tuntia. Kävin viemässä kaverille nuo tavarat, ja kas, siellä oliki enemmä porukkaa, ja ne oli just lähössä baariin. Menin sit niitten kanssa "käymään vähäks aikaa". Puol kahteenhan siellä sit oltiin, mut oli kivaa. Sit viel matka kotii ja ulkona oli kylmä. Mut just ihana tuollanen raikas. Sitä tulee tosi ikävä, koska syksy on ehkä miun lempparivuodenaika. Parhaita lenkkeilysäitä kyllä. :)

Tänään pitäs vielä syödä paljon. Mie kyl varmaan osan jätän syömättä ja heitän vaan pois ku ei miun mahaan enää mahdu. Roskat pitää viedä ja se enkun referaatti.. Tänää ois palautus.. Mut kuha sen joskus nyt enne matkaa saa tehtyä ni hyvä. Menee miul varmaa lauantaille.

Mut ihan on surullista jättää koti näin pitkäks aikaa. Kesänki aikana jo tulee ikävä ku on muutaman viikon pois, mut sit pääsee välil käymää tää. Nyt pitää olla 3 kk pois :( Mut ehkä se on sen arvosta.

Ja eile miul tuli niin hurjia ajatuksia miun keväästä, et ei ne ehkä toteudu. Se ois kyl jännää, mut en tiie. Ku meil ei paljoo kouluu ens kevään oo, ja syksynki on vaa 16 opintopistettä mistä osa varmaan verkkokursseina. Mietin et melkee vois muuttaa keväällä sinne mis on harkka ja luopuu täst asunnosta. Kävis sit sieltä koulussa, onha tääl ihmisiä joiden luona voi yöpyä. Mut en sit tiie. Menee se kai aika vaikeeks sit. Eikä miul vielkä oo hajua mihi meen harkkaa ku tuoki mist ilmotti et asunto ois ni se maksaa 300 euroo kuussa. Luultavasti mie nyt meen sit vaa LPR äitin luo. En kyl siel kestä, mut tulee halvimmaks.