Mie nyt taas kirjottelen tänne, vaik monta muuta asiaa pitäs tehä samaa aikaa. Aloin melkee nimittäi tiskiä tiskaa, ku kaveri tulee kylää. Tehää pannaria ja katotaa leffaa. Saan mieki noita juttuja syötyä tuolta kaapista.

Miun piti mennä ilosanomapiiri-koulutuksee, se on sellanen raamis nuorille aikuisille. Mie vähä käytin niit kesällä. Se ois ollu hyvä, sillee ku miettii tulevaisuutta. Ja keväällä ois päässy tänne pitämää noita raamiksia sit jos haluis. Ja mie vähä melkee lupasin tuolle mein oppilaitospastorille et meen, mut hups. Miut ei yhtää huvittanu, ja jumitin vaa koton ku siel ois pitäny olla. Ja sit ne oli sitäpaitsi jossai ihme kokoustilassa, enkä mie tiie missä sellane siel on. No mie lähin sinnepäi pyöräl ja melkee aattelin et meen, mut sit ajoinki vaa ohi ja hups olin torilla, missä oliki markkinat! Enkä mie koskaan tiie millon tääl tapahtuu jotai, ku eihä miulle mitää mainoksia tuu. En kyl sit kuitenka käyny siel kiertää, vaan kävin pankissa, (mikä oli 5 minuuttia sit menny kiinni, mut siel ihmisii oli viel. Ei kuitenka siin tiskil mis ois pitäny. Sit mie huutelin sinne ihmisille et ois vaa nopee juttu ku tarviisin avainlukulistan. Sielt joku kävi antaa ja sain yhen jutun hoidettua :)) Kävin myös ettii Tokmannilta munalukkoa mut siel oli vaa sellasia mitkä saa helposti tiirikoitua auki. Pitää kattoo LPR ku en täält tiie mist sais parempia. Joo ja sit siel oli dvd-ale, ja löysin shrek 1&2, ja kivan päiväkirjan mis on alla sananlaskuja tai sellasii. Ne piti ostaa.

Ja nyt koskee mahaa, eikä oo kivaa. Ja mie jäädyn taas. Vähä aikaa oli sellanen et oli vissii ulkonki t-paidas kuuma, ja sisäl koko aja lämmin, mut nyt ku on taas koton ni tääl on ain kylmä.

Mut meenpä nyt tiskaamaa ja jatkan joskus ku kaveri tulee kohta :)