Mie melkee torstaina muutin. Kukat lähti pahvilaatikossa iskälle hoitoon, ja miul oli rinkka täynnä tavaraa + monta säkkiä ja rokotteetki muistin mukaa ottaa. Tosin toisen paketin olin jo uteliaisuuttani avannu ja se pari kertaa levis tuonne maahan ulos. Melkee oltii jo lähössä ku huomasin et yks purkki pieni oli maassa siin auton vieressä. Sain sen kuitenki mukaa. Ja kolera, hyi se maistuu pahalta. Pitää juoda lasilline vetee sekotettua jotai jauhetta mikä (en tienny) et se poreilee ja kuohuu melkee yli ku kaiken laittaa kerralla. Sit siihe lisätää purkilline jotai lääkeainetta, ja se on niin pahaa et hyi. Sitä ku koitti juoda, ni suusta vaa oli niin vaikee nielasta. Mut sit ku nielas ni jälkimaku oli ihan ok. Mut ku lasilline sitä ni hyi. Ens perjantaina uudestaa.

Malarialääkkeen otin lauantaina, vielä en oo kuullu outoja ääniä ympäriltä, tosin voi olla et täs viikon aikana viel ehtii paljo. Nyt pitää vaa joka lauantai seuraavat 4 kuukautta muistaa ottaa tuo malarialääke.

Pikkuvauvaa oon käyny kattomassa jo kolme kertaa. Sain pitää sylissä, enkä tiputtanu vaik seisomaaki jo nousin sen kanssa! Miusta ehkä viel voi tulla ihan hyvä täti. Näin myös vauvan isukin perheen, siis toisen kummitädin, mummin ja vaarin. Ne oli ihan innoissaan toisesta. Mummi kävi 4 kertaa sanomassa heippa ku oli lähössä. Mut on se hurja ku asuu kauempana ni ei nää mitenkää usein. Mieki kyl asun vähä kaukana mut ehkä joskus lähempänä. Toivottavasti. Ja tuoki miust on hassua, ku siskon kihlattu oli joskus sanonu et mie oon sellanen et hyvin voi kuvitella et mie muuttasin johonki kauemmaski asumaa joskus. No, nii. Ei se nyt poissuljettu oo jos hyvä työpaikka löytyy, mut kyl mie mielummi siel oon mis on tuttuja. Koska vähän tylsää elää jossai kuusessa mist ei tunne muuta ku työpaikan ihmiset.

Mut kyl mie oikeestaa nyt mietin et jos sitä menis ens keväänä harkaan tuonne Lappiin johonki seurakuntaa. Laitoin muutamaa srk:aan sähköpostia et oisko niil mahollista majottaa miuta sen harkan ajan. Toivottavasti nyt joku vastaa ku koht miun pitäs täyttää noi harkkatoiveet. Yhtää en kyl tiie mis järjestykses ja mitä ees laitan ku kolme vaa saa laittaa. Elämää suurempia päätöksiä kyl...

Nyt pitäs mennä nukkumaan, ku ajattelin tuota unirytmiä kääntää. Tää ei kyl yhtää edisty ku joka ilta 23-24 aikaa mietin et pitäs mennä aikasemmi nukkuu. Ehkä huomenna :D Sitä paitsi miun piti tehä enkun referaatti tänäiltan viel, ku junas sain luettuu sen tekstin läpi uudestaa. Mut huomen sit seki. Täytyy herätä aikasi et ehtii..