Hurja mie soitin tänää Samille sinne Intiaa. Aattelin toivottaa hyvää joulua. Se sano et sil on hirvee ikävä ja pyys et meen sinne pian.. Mut vasta vuoden päästä aattelin.. Mie oon miettiny jo kaikkee mitä sille voi näyttää jos se joskus tulee Suomeen. Vähän sille tulee kulttuurishokki, mut sit mie valmistan sen hyvi kaikkee. Sit miust oli kumma ku se sano et kaikki ne työntekijät Villa Anjunassa ikävöi miuta ja kyselee millo mie tuun. Outoa. En tiie mitä mie sit siel tein niin erilaista et mie jäin mielee. Mut mikäs siinä. Kiva olla kaivattu. Ja puhelun jälkee mie tajusin et tuo vissii maksaaki aika kivasti soittaa ulkomaille, mut eipä se 10 euroo vuodessa niin paljoo oo.. *viheltelee ja punastuu*

Ja miul on nyt lyhyet hiukset! Hurjat on joo. Liian lyhyet, toisaalt välil ku katon peilii ni ne melkee sopiiki miulle, mut haluun kyl kasvattaa nää nyt pidemmiks. Oli vaan pakko käydä viel kampaajalla ku siel Goalla se naine leikkas ihan huonosti. Nyt en mee vähää aikaa!

Mut kohta tulee Ida papalle, sit pitää touhuta sen kanssa ja antaa tuliaisia. Ja erilaiset joululahjat ku aattelin päästä helpolla. Ostin 5 sikaa : )