Niin se vaan on. Mie nyt kirjotan tänne, ku pitää johonki kirjottaa. Toivon et a. lukee vasta myöhemmi, ku haluisin kertoo ite, mut ei kai se haittaa jos nyt täältäki luet. Tää on vaan niiin hurja! En ikinä aatellu (no salaa ehkä joskus) et näi kävis..

Olin Intiassa, Goalla. Siellä hotelli Villa Anjunassa lomalla pitkän harjottelupätkän jälkeen. Ajattelin alkuun, et onpa kiva nuorekas ilmapiiri, työntekijät on nuoria ja niillä tuntuu olevan hauskaa, joo, miullakin voi olla hauskaa täällä. Siinä sitten altaalla makaamisen lomassa, jotain tehdäkseni kattelin niitä miehiä siinä baarissa (siinä siis oli allasbaari, työntekijöitä oli ainakin viis aina), mitä ne tekee ja tuli sit vähän tiirailtua huvikseen et kuka ois komein yms. :P

Siellä oli sit sellanen Sam, tai Sarvesh, joka tuntu tosi kivalta, se oli aina ilonen, sillä oli niin vallottava hymy ja tykkäsin sen rennosta tyylistä olla olemassa. Kattelin sitä loppuviikosta vähän enemmänkin, ja se kyl aina sit sattu kattoo miuta aina joskus, niinpä se meni vähän flirttailuks vahingos, mut mikäs tuossa, ei se lomalla oo niin vaarallista.

Sam, ja muut työntekijät (ehkä työn puolesta tai sit huviksee vaa) kyseli aina mitä suunnitelmia on illalle, mitä tein eilen yms. Kerran Sam kysy tuota, sit ku sanoin ettei miul ehkä oo mitää suunnitelmia, se sano et juu, kerron sit jotain myöhemmin. Huoh! Aattelin sillon et ööh, mitähän toi oli, onkoha se oikeesti kiinnostunu tai jotai. Tosi outoo. Mut tietty olin imarreltu huomiosta. Ei se sit kyl koskaan sanonu mikä se juttu oli.

Viimesenä päivänä sit, kun miun lähdön aika koitti, ja baaripojat sai sen tietää, kaikki kyseli millo tuun takas. Olin jo Samiin ihastunu, mut en aatellu et siit mitää tietenkää tulee, mut se antoki miulle sen puhelinnumeron ja pyys miun puh.nron ja mailiosotteen. Annoin sit ku on se kiva olla ystäviä Intiassa ja muualla. Ei siitä haittaakaa voi olla. Okei, olin ihan innoissaan et voin viel pitää yhteyttä siihen, koska Sam oli oikeesti tosi mukavan olonen.

Lähtöön oli aikaa tunti. Tilattiin ruuat, Sam istu koko ajan siinä lähellä kun siinä oli sellanen juoma-baari, siellä pöydän takana. Sam otti meistä kuvan ja mie otin siitä ja muistaki tarjoilijoista, ettei näyttäs epäilyttävältä. Kateltiin toisiamme sillon paljon, haikeena ku miun piti pian lähteä.

Sain syötyä, sit jäin juttelee Samin kanssa, tai oikeestaa "karkasin" toisilta ku ne jutteli ja mie halusin hyvästellä Samin. No joo. (onpa hurja rakkaustarina..) Sam kysy miks miun pitää lähteä, ja millon tuun takas. Mie vastailin ja juteltiin hetki, sit se pyys miut vähän sinne pöydän taakse syrjään, juteltiin siellä ainaki vartti. Sit oli hurja, yllättävä. Sam otti miun kädestä kii, pyys ja veti lähemmäs ja suuteli :P Hui se tuli niin yllättäen! Mie vetäydyin pois ku yllätyin tollasesta, sit se koitti kaks kertaa viel uudestaa, mut selitin etten haluu ku en tunne jne.. Olis kyllä niin tehny mieli vaa suudella, mut ei siinä eikä ihan noin nopeesti.. Tai ku ei oltu kunnolla tutustuttu. Hurja. Mut hyvät muistot jäi :) (Jälkeenpäi ehkä vähän kaduttaa, mut ehkä tein ihan fiksun ratkasun tossa tilanteessa..)

Ehittiin sopia, et mie meen viel Goalle joskus, sit se tulee sen jälkee Suomee, ku pyysin :P (en kyl tiie lupauksen pitävyydestä sen osalta, mut mie oon menossa kyl sinne viel joku päivä). Sovittiin et tutustutaan kunnolla sähköpostilla toisiimme. Miulla on ikävä sitä. Ja Goaa ja Intiaa. On se niin hieno maa, sinne haluun takas.

Matkalla oli ihan tuskaa, tollasten tapahtumien jälkee, ja ku piti kaikki jättää taakse ja tulla harmaaseen, kylmään Suomeen. Vaihettiin parit tekstiviestit, ja nyt se oli laittanu sähköpostiaki jo <3 Miks pitää olla niin iso maailma..?

En sit tiie tuleeko tästä mitään. Voi olla et meen Intiaa ja se ei muistakaa miuta, tai voi olla et muistaa ja nähää.. (haaveita vaan, en uskalla äänee sanoo). Mut muistoja sain ainankin, jotain jännää kerrottavaa ihmisille (vaik ihan heti en tästä kerro kellekään, paitsi tänne..) Joku voi tuomita, on miullakin omat varaukseni ku on kuullu juttuja, mut oon kuullu myös niitä toisenlaisia tarinoita. Toivon et tää ois sellanen parempi :)

You'll never know if you don't find out.

Ja tästä ei sit puhuta kellekään mitään, sanaakaan!! Varsinka mein porukoille... Ne ei ymmärtäs...