Urakka suoritettu! Alotin aamulla 12 aikaan Sormusten Herrojen kattomisen, tietysti "special extended dvd edition", ja kieli vielä englanniksi, koska kaksi ensimmäistä osaa ostin Intiasta, ja siellä luonnollisesti ei oo vaihtoehtona suomen kieltä. No. Ensimmäinen osa alkoi hyvin, söin aamupalaa samalla, vaihdoin levyn ja välillä pidin taukoa että jaksaa koko päivän.



Puin päälle, petasin sängyn, tein normaalit aamutoimet siinä 4 aikaan.

Toinen osa. Söin ruokaa. Pieni venyttelytauko välissä, kynttilöitä palamaan, välillä astiat pois pöydältä. Banaanilassia välillä.



Tauko. Koneella.

Kolmas osa. Suomesta ostettu levy. Vähän jännitti, saako siihen enkunkielisiä tekstejä kun en ole tarkistanut, mutta saihan siihen. Söin iltapalaa, leikkasin kynnet, venyttelin vähän ja oho, tein muutamat vatsalihakset. Välillä piti vaihtaa kynttilöitä, käydä vessassa ja muuten vaan touhuta muuta. Jotain juttuja meni ohi enkä tajunnu miten liitty ja mihin, mutta aika loistavasti jaksoin kuitenki viimesenki kattoa loppuun.



Hmm. Hyvä päivä kokonaisuudessaan. Ei tullu oloa et oisin vaan löhönny, syöny ja kattonu leffaa, koska kuitenki puin päälle ja söin ihan ruokaa ja tein välissä aina jotain muuta. Ja silti jäi olo, että oon viettäny tosi kivan vapaapäivän. (ulkona ois viel voinu käydä, ees luomassa parvekkeelta lumet..no. ehtii sitä huomennakin..)

Ja nyt, puoli kolmelta yöllä, oon valmis nukkumaan.