Päivät on menny nopeesti. Vasta äskenhän olin vielä äitin nurkissa, ihmettelin kuinka kauan siellä taas pitää olla. Mutta loppiainen koitti, olin kaverin luona ja se oli mukavaa. Juotiin paljon teetä (en kyllä ikinä yksin juo noin paljoa) ja tulipa maisteltua lassiakin. :D No, se on intialainen jogurttipohjainen juoma, kivan piristävä vaihtoehto pirtelölle. Ostin itelle kotiinkin jogurttia niin voin tehdä vaikka minkämakuista lassia vaan. Joskus pitäis kokeilla sitä mausteista versiota.

Mutta olin säästeliäs, vaikka tuhlasin 70 kaveriin. Ostin nimittäin halvemmalla kaverilta kuin oisin kaupasta tai muualta saanu. Huimaa säästöä siis :) No, tuli siinä pari leffaa ja kuulokkeet, mitä en aatellu hankkivani, mut samapa tuo. Oisin saattanu myöhemmin joskus ostaa ne.

Nyt oon onnellisesti omassa kodissa. Matka tänne oli tuskaa, rinkka paino enemmän ku Intiasta tullessa, ja vielä bussilla ja junalla piti matkustaa, plus kävellä kaks kilometriä. Eikä läppärilaukku auttanu asiaa yhtään. Epätoivoisena soitin kaverille ja kysyin pulkkaa lainaksi, mutta ei sillä ollut. Ei kun tarpomaan. Matka meni kyllä yllättävän nopeesti, ja selvisin hengissä kotiin. Oli kyl vähän kuuma sen jälkeen. Voimat ei kuitenkaan loppunu matkalla, vaan hetken päästä jo tanssahtelin ilosesti bollywood-musiikin tahdissa ja keittelin itelle puuroa (joka palo kerran pohjaan, mut äitiltä oppineena kaadoin sen toiseen kattilaan ja voíla, se oli valmista ja hyvää).



Kaupassakäyntikin meni kivasti, tosin kaupan varashälyttimet soi kaks kertaa, kun miulla oli nettijohto mukana. Niin. Läppäri ei mee nettiin, koska tuossa ostamassani johdossa on kuitenkin vääränlainen pää. Se näytti niin oikeelta. Senpä takia, täytyy lähteä tänään käymään
gigantissa (koska eilen olin vartin myöhässä). Kauppa siis sujui hyvin, pulkan kanssa laskin mäkeä alas, liukasta kun oli niin meni nopeammin silleen. Onneks ei tullut porukkaa vastaan. Takaspäin tullessa olin tyytyväinen et otin pulkan. Kahta painavaa kauppakassia olis ollut ikävä kantaa. Ja koska matka taittui niin mukavasti ja sää oli ihana ja maisemat kauniita, kiersin vielä pienen lenkin järven rannalla.

Tänään siis täytys tästä pikkuhiljaa lähteä käymään gigantissa, ois niin kiva päästä omalla koneella nettiin. Sitten täytyisi siivota. Vaihoin jo lakanat, mutta vielä olis mattojen ulkoiluttaminen, imurointi, pölyjen pyyhkiminen ja lattioiden pesu tiedossa. Huoh. Miun työtahdilla (tässä koneella taas) tietää et osa jää tekemättä ja sit pitää jatkaa huomenna. Eikä! Tänään teen kaiken. Kyllä. Ja nyt lähen sinne kauppaan!