En mie ees tajunnu ettei tuo "netitön päivä"-teksti näy. Katoin kyllä eilen koulussa et se näkyy vaan symboleina. Se selitti Amman kommentit. Miulla toi näkyy ihan normaalisti. Outoa. Mutta nyt sen pitäis kuitenki näkyä, koska vaihdoin tekstityypin Arialiin.

Mie nyt kirjotan tänne, tälleen ennakkoon kun kohta sen saa kuitenkin sanoa. Miun sisko, mies ja Ida-vauva muuttaa keväällä Jyväskylään! Mies sai sieltä töitä, tosin se ei oo omalle työnantajalleen kertonu vielä. No. Mutta se menee kivasti, kun ajattelin että oon kesän jossain täälläpäin, jos vaikka sais tehtyä opinnäytetyötä samalla. Sen puoleen olis fiksua jos ottasin kevyemmän kesätyön, eli pari leiriä tai vastaavaa.

Toisaalta mielessä on niin kivoja unelmia, että oikeesti tekis mieli toteuttaa ne. Kun saattais olla jotenkin mahdollista lähteä tekemään opinnäytetyötä ulkomaille KUA:n pyynnöstä. Jotain kyselyjuttua sen työntekijöiden motivaatiosta ja vastaavasta. Kesällä tai syksyllä voisin lähtee, sit kyl varmaan myöhästys tuo valmistuminen, mutta se ei haittais sitten ku olis käyny ulkomailla. No, unelmia ne vaan on. Mutta toki niitä aina toivoo toteutuvaks..