Tänään koulussa tajusin yllättäen mitä miun pitää tehdä harjottelussa. Jotenkin kyllä on sellaset ajatukset, että miut on otettu sinne vaan "apulaiseks" eikä harjottelijaks. Miun pitäis oikeesti tutustua työyhteisön toimintaan, tavotteisiin, arvoihin ja visioon, tehdä SWOT-analyysi ja suunnitella ja toteuttaa työyhteisön tai johonkin työhön liittyvään (esim. työturvallisuus, työilmapiiri) liittyvä kehittävä toiminta tms. Aluks kuullosti hurjalta tää TTJ-harkka ja koko opintokokonaisuus, mut nyt kun tietää mitä se sisältää suunnilleen ni ei se NIIN hirvee ookaan.. 

Meillä on myös tiimitehtäviä tänä keväänä ihan tolkuttomasti. Onneks on sama tiimi koko kevään, saadaan vähän sovitettua aikatauluja keskenään (5 henkeä..)

Kovasti oon koittanu tällä viikolla alottaa jotain koulutyötä, mutta hups. Koneella vaan oon istunu. Joo. Nytkin kello on oho jo puol ykstoista, pitäs mennä nukkumaan. Jotenki vaan pöhkö kun en oo mitään tehny tänää kotona. Koulupäivät on niin pitkiä ja puuduttavia ettei sen jälkeen jaksa enää mitään (tekosyitä vaan..) Ja jotenki kummasti kaikki muu tuntuu paljon kiinnostavammalta ja tärkeemmältä sillä hetkellä. Aivan, uusi blogipohja. Nauru Hieno vai mitä?

Mutta jos nyt otan itseäni kädestä kiinni ja talutan vessaan ku on pitäny jo kauan mennä. Sit iltapala ja nukkumaan!