Eilinen päivä meni ollessa kylässä. Aamusta kävin tutustustumassa kevään harjottelupaikkaan, päiväkotiin. Mie niin kummastelin mielessäni et onpa outoa ku 11 lapsesta vaa yhellä on tummat hiukset. Mut sit mie tajusin et taidan olla Suomessa, täällä se on aika normaalia. Ja ne ois varmaa pitäny miut koko päivän siellä, mut sit sanoin ruuan aikaa et nyt mie lähen ku äiti tarvii autoa. :)

 

Ja sit mie menin miun siskolle ja Idalle, viettämään sinne päivää, auttelemaan ja viihdyttämään Idaa. Ja se oli niin ihanaa. Toinen kyl nukku kaks ja puol tuntia päiväunia, mut sit oliki hyvi hereillä loppuajan. Luin Idalle sadun, ja se höpötti vaa koko ajan päälle (se oli hauskaa, ei se muuten ihan noin paljoo juttele) ja sit se keksi repiä miuta korvasta. Oli vähän haasteita lukea. Taitaa pienelle olla tulossa ekat hampaat ku välillä kiukuttaa ja sit helpottaa ku saa pureskelulelun suuhun.

 

Nyt pääsin viettämään aikaa ja elämää kaverin luo Kouvolaan. Syötiin äsken kreikkalaista salaattia, se oli hyvää :) Luvassa varmaan paljon leffoja ja toivottavasti saadaan aikaseks joskus uloski.