Onpa ollu tapahtumarikkaita päiviä. Ekana pitää kuitenkin hehkuttaa, että sain palautettua viime syksyltä kolme tehtävää. Kahdesta sain numeron jo, ja kolmas ihan varmaan menee läpi, niin niistä ei tarvi enää murehtia. Sain myös aloitettua verkkokurssien tehtäviä, ekan palautinkin jo.

Eilen taas kämmäilin koulun ruokalassa, kun luulin et voin maksaa Visa Elektronilla, mut eihän se käykään. Sit piti lainata taas rahaa kaverilta ja se oli noloo. Mut toiset onneks yhty tähän valitukseen miks Elektron ei käy joka paikassa. Ei kaikilla oo aina rahaa mukana..

Illalla puhistin parvekkeen lumesta, se oli hauskaa. Sain vietyä vihdoin miun ison kasan lehtiä roskiin! Kuudeks menin salivuoroon. Pelattiin aluks sulista, ja sillä välin ku neljä pelas ni myö muut keksittiin et leikitään sellasta pussileikkiä, missä ringissä siirretään laulun tahtiin pussia eteenpäin, ja sit vaihtuu suunta ja kaikki menee sekasi. Vaik ei sais. Se oli kivaa.

Ja sit, miun lempparia! Pelattiin fistballia. Se on niinku lentopalloa, samoilla säännöillä suht paljon, mut tuossa saa pallo osua kosketusten välillä kerran maahan ja myös seinään millon vaan. Ja sitä saa (oikeissa säännöissä pitää) lyödä nyrkillä ja yhdellä kädellä. Toi on niiiin kiva peli, paljon helpompi ku lentopallo eikä satu yhtään niin paljo. Vaihettiin vielä lajia, pelattiin tavis lentopalloa ja jalkapalloa. Kolme tuntia urheilua illassa.. hmm..

Illan saldona mustelma jalassa ja monta kädessä, kaksi palloa päähän ja verkko naamalle (ja mie vaa hihitin ku toine kysyy sattuko.. :D)

Oltiin myös vähän lumisotaa ku päästiin ulos. Tönäsin yhen tytön niin tyylikkäästi lumihankeen, tuli vähän kiire pois paikalta. Sain kyllä koston sen jälkeen, miut heitettiin lumihankeen (jonka seurauksena miun avaimet tippu, mutta sain tietää sen vasta kun olin 20€ maksanu oven avauksesta, ja totesin ettei ne avaimet ookaan kotona..) Saksalaine kyl sai parhaimmat lumipesut, ku toine poika vaa heittää lunta naamalle ja toine ei voi mitää tehä.. Se oli niin märkä sen jälkee. Käveltiin sit samaa matkaa kotiin. Toivottavasti nähdään vielä huomenna tai sunnuntaina, pulkkamäkeen meinattiin mennä sen kanssa. On vaa niin surullista ku se lähtee pois, ku vasta pääs kunnolla tutustumaan. Höh. Mut onneks lähen iteki harkkaan, ni ei ihan huomaa et se lähtee.. Ja kevääl tulee kaks vaihtaria lisää. Toivottavasti ne on kivoja. :)

Tää aamu lähti niin hienosti käyntiin. Heräsin puol ysiltä (ihan tukossa, hyvä et ääntä lähti, nyt on yskä..) kun puhelin soi, se oli joku outo numero. Ajattelin vastata kuitenkin jos olis ollu vaikka jostain työstä. No, se olikin sit hammaslääkäri joka sano, että 10 on vapaa aika, pääsetkö tulemaan. Heräilin siinä sit ja menin 10 oottelemaan, mut vartin yli pohdin mite kestääki näin kauan. Sit sieltä tuli nainen kysymään oliko miulla tuo aika ja sit se sano et oon vääräs paikassa. Aina oon tossa keskustan hammaslääkärissä käyny, nyt ois pitänyki mennä terveyskeskukselle. Onneks ehin viel sinne, tai ne ootti. Oli nimittäin miellyttävin hammaslääkärikäynti ikinä. Lääkäri oli kai virolainen, mutta selitti koko ajan mitä tekee, millon voi nielasta, kyseli koko ajan sattuuko ja muutenki oli tosi rauhallinen ja mukava. Se oli niin kivaa. Miul on ihan tuhomonta reiänalkua, täytyy näköjään pestä vähän paremmin hampaita. Yhen reiän se paikkas, ja sit se sano että tuo yks viisaudenhammas kannattais poistaa, kun se reikiintyy kun on niin takana. Kiva. Mut ei se siit sanonu muuta, vuoden päästä uus tarkastus.

Tänään Itsenäisen Työskentelyn (IT) päivänä ajattelin tehdä yhden opinnäytetyöhön valmistavan tehtävän, myös viime syksyltä kun olin sillon poissa tunnilta. Aloittaisin myös yhtä verkkotehtävän tekoa tutustumalla lähteisiin. Iltapäivällä olis kai tarkotus lähteä pulkkamäkeen koulukavereitten kanssa. Jee. Ja illalla saunaan. Vois myös kattoo jonku leffan tuossa..