Hellou. Tää päivä on menny aika tohinalla. Mutta kerronpa ensin keskiviikosta ja torstaista.

Keskiviikkona töiden jälkeen lähdin kaverin kanssa LASKETTELEMAAN! Olipa kivaa :) Eka lasku oli perinteisesti hidas, aurasin paljon ja loppumäe1235766862_STP63255.JPGstä jänskätti pysynkö pystyssä, mutta hyvin meni. Muutaman laskun jälkeen piti käydä vaihtamassa monot isompiin kun ne koot oli just loppu sillon kun vuokrasin välineet. Vähänkö nimittäin puristi ne pienemmät.

"Isoon" mäkeen oli aluks kanssa jännä mennä, mut muutaman kerran jälkeen se oli kaikista paras mäki :) Innostuin leikkimään sitä pujottelija-naista jonka nimen just unohin, pujottelin näkymättömiä keppejä rinnettä alas, kivaa oli. Kerran sit suksi jäi uraa tai johoki jumii eikä tullukaa takas ku hienosti kaarsin, eli kaaduin kyljelleni. Onneks ei kovasti sattunu, mut sit tuli ongelmia päästä ylös. Kyykkyyn pääsin mut en siit eteenpäi ku sukset lähti viemää alaspäin ja toisella tyylillä ei päässy sitä vähääkää. Sit kävi naurattaa ku oli koominen tilanne, mie vaa hihitin siel maassa ja pohdin mite mie pääsen ylös, lopulta jouduin ottamaan toisen suksen irti ja nousta ylös sillee. Kaveriki jo ootteli et mihi ihmeesee se jäi, mut mie vaa nauroin :) Viime vuonna kaaduin tyylillä pää alamäkee päi ja löin kovasti pääni ja välineetki jäi matkalle. Se vähän säikytti mut jälkeenpäi nauratti kans. Heh.

Päiväkodissa oli torstaina hyvä päivä. Meillä oli sijainen, jäätiin sen kanssa kahdestaan kaitsemaan pieniä lapsia, kun isommat lähti pulkkamäkeen. 10 aikaan mietittiin et mihinköhän aikaan mein kuuluis lähteä ulos, kumpikaan ei tienny, joten lähettiin sit pikkuhiljaa - liian myöhään. Mutta hetki ehdittiin olemaan pihalla, sit kyllä ruokailu ja muut vähän myöhästy mutta ei mitenkään dramaattisesti. Ulosmenokin oli jo kamala show kun kaikille lapsille tuntu tulevan kauhee riehumiskohtaus. Jotenki sit saatiin kaikki pihalle, ja ku mie viimesenä menin sinne ni sijaine kysy miulta aionko suurperheen äidiks. Hä? Mistä tollanen kysymys? No, kun kuulema sain koko lapsikatraan puettua ja ulos tosta vaan. Aijaa.. kiva kuulla, kyllähän tuo ihan hyvin sujuu mutta en tiennyt että ihan noin hurjan hyvin.

Ruualla istuin yhdessä lasten pöydässä syömässä, sitten yksi lapsista kysyi miulta tiedänkö mitä tarkoittaa seksi. Hyvin piti pokka, vastasin siihen perinteisesti (en mehiläishommaa vaan) "se on sitä kun äiti ja isä rakastaa toisiaan tosi paljon". Onneksi lapsi oli siihen tosi tyytyväinen eikä kysellyt enempää :D

Tänään oli sitten viimeinen päivä ennen seuraavaa harkkajaksoa 5 viikon päästä. Saatiin harkkatehtävää mietittyä nyt niin et voin kirjotellaki sitä jo ja esitellä koulussa muille. Lapsia tulee ikävä, tänään oli jo niin outoa mennä ja olla töissä kun ties että menee tosi pitkä aika ettei niitä nää. Eikä ne ees jaksanu kommentoida ku mie sanoin olevani vähän aikaa pois. :/

Siskon muutto alkaa lähestyä, niilläkin on varmaan tosi outoa lähteä täältä. Mie en oo vielä tajunnu sitä että ne ei kohta enää asu täällä. Mutta onneks mie sitten asun vielä vähän aikaa aika lähellä. Enkä huomenna pääse vauvauintii, TAASKAAN! Nyt on Idan mummon vuoro.. Mutta jospa sitten siellä uudessa kaupungissa.

Huomenna luvassa omaa pakkailua, siskolla luultavasti käyn auttamassa, ruokien keräilyä äitin pakkasesta ja kaupasta omaan kotiin, saunaa illalla ja sit sunnuntaina aikasin matkaan kohti siskon kotia, siellä siivousta ja sitten omaan kotiin!