15 päivä. Oon kyllä ihme tyyppi näitten sairasteluitten kanssa. Yks ilta tai päivä kuumetta, flunssaa jo vähän ennen sitä, pari päivää pelkkää nukkumista ja kas, terve! Perjantaina oli siis jonki verran kuumetta, lauantai meni nukkuessa tai muuten vaan maatessa, ja tänään olinkin jo ylhäällä koko päivän. Ei enää kuumetta! Joissain tapauksissa tää on tosi kivaa, joskus se vaan ärsyttää kun haluis pidempään maata ja olla mutta ei vaan viitsi kun on omatunto.

Kaveri tuli tänään kylään. Se oli piristävää. Pelattiin monopolia dvd-versiona. Kovasti meinas rahat loppua yhdessä vaiheessa mutta jotenkin mie sieltä nousin ja sain ostettua tontteja. Mutta aina vaan jouduin noppalukemillani niille tonteille jotka oli jo miulla tai kaverilla, joten kaverihan sen sitten lopulta voitti kun sai niistä enemmän pistemerkkejä.

Pari leffaa oon kattonut:

  • Juno. Se oli tosi piristävä ja tykkäsin siitä Junon näyttelijästä. Rento draama-komedia, ihan hömppää! =D

 

  • Egyptin Prinssi. Ihan mahtava joka kerta! Viimeeksi katoin lastenleirillä isolta screeniltä, sillon se oli tosi vaikuttava! Nyt vähän latisti kun illalla yritin kattoa läppäriltä ja olla kovasti häiritsemättä äitiä. Musiikit on niin koskettavat!

  • Espanjalainen kimppakämppä. Ihmeellinen leffa. Tarinankerronta oli tosi outoa, ja juonta olis saanu miun makuun lisätä, tai siihen jotain jännitystä. Mutta tykkäsin silti ajatuksesta että 6 eri maista tulevaa nuorta asuu kämppiksinä. Semmosta olis itekin hauska kokeilla =)

Näin taas oon antanut näytteen elämästäni. Hyvää yötä.