Tiistai. Eilen innoissani mietin illalla et jee.. viikko menee taas nopeesti ku huomen on jo keskiviikko. No, jouduin pettymään.

Bussilla meno on haastavaa. Jos se lähtee 10 vaille, oon pysäkillä omasta mielestä hirmu myöhään, vaivun epätoivoon et oon myöhästyny ja pohdin millä pääsen kaupunkiin, ja sit se tuleeki, ku oon varmaa 10 minuuttia oottanu. Jee. :) Tänä aamuna jännitti pääsenkö ollenkaa kaupunkiin ku unohin eilen käydä nostamassa rahaa. Tarkistus rahapussiin kertoi että puuttuu euro (törkeen kalliita matkoja, 9 kilsaa 3.20€!!). Ei kun penkomaan äitin laatikoita jos sieltä löytys pari rahaa. Löyty, ja bussikin tuli taas myöhempään kun ootin. Tänään kävin nostamassa sitten rahaa kunnolla.

Harkka on ihan hurja. Noi aikoo laittaa miut oikeesti tekemään jotain! Tänään soitin hieman huonolla menestyksellä pianoa pienten lauluhetkessä. (no jos alkaa jos sul lysti on-laulusta ni ei voi osata! ja ei kukaan osaa laulaa ja soittaa samaan aikaan..) Perjantaina vietetään ystävänpäivää, ja miut nakitettiin esittämään nukketeatteria parin aikuisen kanssa. Heh. Saa nähä mitä tulee.. Kahta ötökkää ku pitäs yrittää esittää. :P

Ida eilen! (milloha mie viimeeks kirjotin? ah, sunnuntaina) Sisko pyys hoitamaan Idaa kun isillä oli pitkä työpäivä ja joku saunailta. Myöhän touhuttiin taas Idan kanssa vaikka mitä. Leivottiin kaura-omppupaistosta (nam!), laulettiin, leikittiin ja ihmeteltiin Pamia ja Leeviä. Aikuisista taitaa olla tällä hetkellä hauskinta puhallella toisen naamaan kun sieltä tulee niin mahtavat ilmeet! Silmät pyöristyy isoiks ja suu avautuu isoon hymyyn, semmonen henkäisy-ääni kuuluu mukaan pakettiin. =D Täti pääsi tekemään myös iltapesut, hurjaa oli pestä toisen naamaa mutta olihan tuo toinen tottunu.

Vietin tänään aikaa Anttilassa ootellessani taas kyytiä. Mukaan tarttu kolme leffaa, Espanjalainen kimppakämppä, Into the Wild :) ja Egyptin Prinssi. Kaks vipoa oon nähny, ekasta toivon että se on hyvä. Oli se jotain palkintoja voittanu. Ja Alfred J. Kwakin löysin hyllystä, 1-26 jaksot, mutta en ihan raaskinu ostaa vaikka mielessä kävi, hintaa löyty nimittäin 30. Ehkä joku päivä.

Ja jokseenki tehokas päivä. Pesin pyykkiä (jotka hups on viel koneessa..) ja laitoin nyt vihdoin sähköpostii tosta opinnäytetyöstä. Asia sen suhteen menee nyt niin että hylkäsin KUA:n aiheen kun ei se varma ollut ollenkaan, enemmän varma ettei onnistu. Toinen vaihtoehtohan oli Koinonia, eli osallisuus ja yhteisöllisyys. Laitoin hanketta vetävälle opettajalle viestiä ja koitin epätoivoisesti kysellä jotain aiheista, että voisin pian päättää sen, jotta voisin käydä tekemään työtä, jotta voisin joskus ehkä valmistua.

No. Siihen se miun tehokkuus loppukin tältä päivältä. Jospa huomenna enemmän. Nyt laittamaan pyykit, sitten nukkumaan!