Tänään pääsin hiihtämään! ^^

Yhdeksän lapsen ja kolmen aikuisen voimin hiihdettiin ympyrää päiväkodin viereen tehdyllä ladulla. Muutama lapsi tupsahteli koko ajan maahan, muutamat viilettivät koko ajan ohi, ja loput sitten pysyttelivät useimmiten pystyssä mutta eivät ihan aina muistaneet käyttää sauvoja. Mie en kaatunu  kertaakaan :) Kyllä oli nälkä hiihdon jälkeen!

Lapset on kyllä niin sulosia sillon kun ne jaksaa kuunnella ja totella, ja kun niitten kanssa voi höpsötellä. Tykkään välillä huijata niitä pienissä asioissa ja muutenkin pelleillä. Ystävänpäivänä yksi lapsi mietti mitähän herkkua saadaan välipalalla, ehkäpä karkkia. Sitten sanoin ja näytin että siellä on varmaan ison omenan kokosia karkkeja! Muutama lapsi siinä ympärillä mietti jo kovasti miten sellaisen saa syötyä ja kaikkea. Sitten toinen ohjaaja meni paljastamaan että mie saatoin huijata. :P Sen jälkeen ne onnistu huijaamaan miuta.. Nolostunut

Töiden jälkeen menin siskolle. Pääsin syöttämään Idalle ihan oikeaa ruokaa! Tai no, päärynäsosetta. Mutta sitä menikin sitten kokonainen pilttipurkillinen! Kakkaakin kuulema tulee nyt kunnolla kun on kunnon ruokaa alkanut syömään. Ida ja Pami jäi miun hoitoon melkein tunniksi, siksi aikaa kun vanhemmat kävivät hakemassa vaatteensa kirppikseltä pois. Hyvin oli tullut tuottoa, tosin tavarat eivät vähentyneet hirveästi. Ehkä sitä tavaraa oli niin paljon.

No, Idan kanssa meni hyvin. Toinen oli mahallaan lattialla ja kovasti yritti päästä Pamin lelun luokse, mutta kummallisesti kaikki yritykset pääty siihen että lelu jäi vaan kauemmas. Lopulta tädin pienellä avustuksella päästiin koskettelemaan tuota ihanuutta! Vanhemmat sai miut huijattua vielä pitkälle lenkille. Käveltiin varmaan tunti. No en tiie, mut vessahätä oli :P Lykin vielä edelläni Idaa vaunuissa. Kuntoilusta se menee =) Ja koko päivähän siellä meni. Mukavaahan se on mutta mietiskelin mikä päivä tässä saisin jotain koulutehtäviä tehtyä.