Vuodatuksella on taas joitan ongelmia kun sivut ei vissiin ihan joka koneella näy. Ainakaan millää miun kaverin koneella. No, toivotaan että ongelma korjaantuu.

Oon tän päivän käyttäny hienosti hyödyks. Lapioin lumia parvekkeelta, vaikka siellä vieläkin sataa sitä lisää. Huomenna siis varmaan uudestaan. Kirjottelin saksalaiselle sähköpostin ettei se ihan miuta unohda. Tutkin jotain saksalaisia sivuja kun halusin testata osaanko viel ääntää saksaa. Hyvin se miun mielestä meni :D Muutaman sananki sieltä tunnistin ja jotain palautu mieleen ku kovasti pohdin. Hienoa! Vois joskus ajankuluks kaivaa jostain saksankirjat ja opiskella vielä kun vähän ees muistan alkeita. Yläasteella synty vihasuhde saksaan kun en ymmärtäny yhtään, 2 vuotta tuli kuitenkin opiskeltua.

Aloitin asunnon uudistamisen. Oottelen kovasti että saisin pöytäkoneen tuosta pois, ja mahdollisesti myös tietokonepöydän. Mitäs sillä tekee kun on läppäri, ei tuossa mallissa oo ees laatikoita niin ei sillä tee mitään. Saisin hirmu paljon tilaa "makuuhuoneeseen". Sain tuossa idean kokeilla kääntyykö telkkari niin että sitä vois kattoa ikkunan luota jos sohvan sinne siirtäis. Kääntyhän se, vaikka aika iso jötikkä tuo on. Niinpä, näin hiljaisuuden rajamailla vaihdoin sohvan ja ruokapöydän paikkaa. Tilaa tuli paljon enemmän, mutta vähän tuntuu hassulta näin päin. Tuolit ei enää ihan sovi ruokapöydän ääreen, varsinkaan kun yhden tilalla on tietokonetuoli. Paperinkeräys ja yks jakkara myöskin menetti paikkansa muutoksessa, mutta jospa ne siitä löytäs kolonsa kunhan tuon tietokoneen saan raahattua pois. Se vie yllättävän paljon tilaa huoneessa.

Niin ja se tämän päivän homma on vieläkin tekemättä. 2-3 sivua arviointia, miten tehokkaan markkinoinnin ehdot toteutuu lasten päivähoidossa. Jee...