Pitkään oon katellu ja pohtinu miun taustakuvaa, tuota yksinäistä palmua, miten hyvin se on onnistunut. Yhtään en osais siitä parempaa kuvaa tehdä tuolla kameralla. Intiassa tuli näpsittyä pari tuhatta kuvaa, sinä aikana tuli muutama hyvin onnistunut otos. Tässä niistä miun mielestä parhaimpia.

Valintakriteereinä kuvan rajaus, selkeys, tunnelma, värit, kuvattu kohde ja vähän myös kuvaustilanne (osa on otettu joka suuntaan liikkuvasta kulkuneuvosta, osa kohteista on ollut liikkuvaa sorttia, osa on otettu kiireessä).

Välillä kuvissa on jotakin hauskaa, tai oon ottamalla ottanut taidokasta kuvaa ja jälkeenpäinkin ollut tyytyväinen tulokseen. Osaa on vähän saatettu rajata tai muuten muokata, mutta pelkkää hienosäätöä vain. En nyt sen yksityiskohtaisemmin kommentoi näitä otoksia.

Toivosin että jos joku kuvaamisesta ymmärtää, vois kommentoida vähäsen, miltä näyttää vai onko ihan perus turistikuvien luokkaa?

NYT VOIT MYÖS ÄÄNESTÄÄ MIELESTÄSI PARASTA KUVAA! (sivupalkissa)

Äänestyksen päätyttyä kerron voittajakuvan kuvaustilanteesta ja kuvasta muutenkin.

Mitäs mieltä oot? Vastaako joku kuva siun käsityksiä Intiasta? Oliko joku jo ihan tosi kulunut aihe ja kuvaustapa? Mistä kuvasta pidit eniten? Miksi?

Äänesi mielestäsi parhaalle kuvalle voit antaa sivupalkissa.

KIITOS!