Illan mahtavat suunnitelmat saada aikaiseksi jotain koulutöitä kariutuivat kaverin kutsuun mennä saunomaan ja katsomaan elokuvaa. Sielläpä se ilta sitten hurahti nopeasti. Elokuvaksi valikoitui huimasta kahdesta vaihtoehdosta suomalaisten tekemä Sauna. Vastaehdokkaana oli älytön alien-komedia tai vastaava. Sen siitä saa kun antaa miehille päätäntävaltaa leffojen suhteen. Tämän illan seurauksena todettiin että pidetään tyttöjenilta missä katsotaan hömppäleffa ja tehdään vaan ihan tyttöjen juttuja =)

Sauna oli lämmin ja mukava, elokuva Sauna oli taas ihan outo. Hieno suomalaiseksi leffaksi, täytyy myöntää, mutta niinkuin Matrixia toista kertaa katsoessa, nytkin piti todeta etten kyllä ymmärtänyt tästä mitään. Ihmisiä siinä kuoli ja suolla ne eleli, joku outo kylä mitä ei pitänyt olla ja venäläisiä ja suomalaisia ilmeisesti sinä aikana kun oli vaan Venäjä ja Ruotsi. Lopulta joku kyllä selitti mikä siinä saattoi olla ideana. Varsinaista kauhua se ei kyllä mielestäni ollut.

Huomenna menen vapaaehtoisesti kouluun, monikulttuurisuuden seminaariin tai vastaavaan, missä lounaan jälkeen konsertoi muutama gospel-alan muusikko. Huomenna siitä lisää, toivottavasti kuvien kera.

Ja tässä vielä tämän päivän maittava ruoka-annos. Jälkkäriksi tein omenapaistosta, mutta siitä ei olisi saanut kovin imartelevaa kuvaa joten en edes yrittänyt.