Tähän alkuun mainostan vielä, että äänestys parhaasta kuvasta on vielä käynnissä! Käy antamassa äänesi sivupalkin äänestyslaatikossa. Parhaan kuvan tittelin voittaneesta kerron myöhemmin kuvaushetkestä ja ehkä jotain muutakin mukavaa =)

Sitten asiaa viikonlopusta ja tietokonepaastosta. Sehän meni loppujen lopuksi aika hyvin. Muutamia kertoja päivässä meinasin hypätä koneelle, mutta muistin ajoissa ettei niin saa tehdä. Monta juttua olisin niin mielellään tänne tullut heti kertomaan, joten koitan nyt olla lyhytsanainen asioideni suhteen.

PERJANTAI:

(Ihan ku muistasin mitä minäkin päivänä oon tehnyt). Päivä alkoi tehokkaasti sillä että nukuin suunniteltua pidempään ja sain itseni sitten ajoissa puoleksipäiväksi koulun auditorioon. Pääsin esiintymään dvd:lle, joka toivon ja miun käsityksen mukaan julkastaan joskus. Miksuhan siinä siis teki omaa opinnäytetyötään ja tarvitsi hieman leikkimielisiä ihmisiä avuksi. Eli leikittiin ponileikkiä, muumijaffaa ja lapaduuta kameran edessä neljästään. Miksu lupas laittaa miun nimen kiitoksiin, ja saatan saada ilmasen kopion dvd:stä. Jei!

Itse asiassa jo keskiviikkona ja torstaina yllätin itteni vessan peilin edestä meikkaamasta. Mistähän moinen mielenhäiriö. No, se oli oikeestaan hyvä, koska perjantaina uskalsin meikata kuvauksiin. Tässä pari kuvaa.

1236626797_IMG_3533.JPG1236626827_IMG_3576.JPG

Miehän en oikeestaan koskaan meikkaa, että tää oli aika hurja juttu. Eikä noista kuvista tietenkään saa selvää että oisin ollenkaan meikannu :P Mutta pientä violettia luomiväriä ja ripsaria (joka vähän karis.. se on kai vanhaa)

Perjantaina en saanut luettua tenttiin, kävin kaupassa ostamassa kummitytölle kaksi kirjaa, virkkasin sille bonchon (tai sinne päin, ja saattoi olla myös lauantaina) ja.. no. Tässä niistä kuva.

1236628135_IMG_3624.JPG

Katsoin myös Frendejä muutaman jakson (pitkästä aikaa, oikeesti varmaan viime syksynä ennen Intiaan lähtöä. Ja sillon vannoin että eka asia kun tuun kotiin niin laitan Frendit pyörimään.)

LAUANTAI:

Höööm. Miten näit on näin vaikee muistaa. YRITIN lukea tenttiin, mutta eihän se onnistunu koska olin koko ajan nukahtaa. Sen takia itse asiassa ehkä tänää tein kuitenki tuon ylläolevan bonchon. Mut eihän sit osannukaa lukee ja virkata samaa aikaa. Niinpä mie katoin lisää Frendejä. Noi miehet on vaan niin ihania tuossa! Phoebe (oho osasin kirjottaa tuon!) seurusteli niin ihanan miehen kanssa ja myöhemmi ne eroo, mikä on miusta tyhmää koska niitten syy oli ihan tyhmä. Ja Joey rakastu Racheliin, mikä on miusta koko Frendien ihanin ja kauhein jakso, tai jaksot! Mie ihan aina itken noissa jaksoissa.. Joey jää aina vaan yksin.. Mutta hyviä jaksoja oon kattonu nyt, jos nyt huonoja voi ollakaan. =)

1236627118_IMG_3608.JPGMike Hannigan, Phoeben poikaystävä kaudella 9.

 

 

 

 

 

 

 

SUNNUNTAI:

Miulla oli hieno pyrkimys mennä aamulla kirkkoon, ja lähdinkin ja oisin mennytkin, mutta huomasin kirkon pihalla ettei siellä olekaan ketään. Ilmeisesti sunnuntaiaamun jumalanpalvelukset (tai osa, ota noista selvää) on siirretty keskustan kirkkoon, minne en varmana aamulla ennen kymmentä jaksa lähteä kävelemään. Katoin telkkarista jumalanpalvelusta, mutta se oli niiin tylsä, että huh! Yleensäkin jumalanpalvelukset on. En ymmärrä miks?

Katoin Usko koetuksella joku ilta. Yhtään ei miun mielestä ollut mitään liiallista uskohömppää, vaan ihan hömppäkomediaa =) Traileri puhukoon puolestaan, miusta tuossa oli kyllä liikaa painotettu tuota komediapuolta, kun ei se ihan pelkkää komediaakaan ollu. No, kattokaa itse.

 

1236628558_IMG_3632.JPGTein myös maailman parasta ruokaa viikonloppuna. Ohjeen sain ihanalta nuorelta ollessani lastensuojeluharjottelua tekemässä perhekodissa. Tää oli sen äitin, ja tietysti myös itsensä pravuuri. Ja nyt miun.

KANASALAATTI:

  • Kanaa
  • Makaronia
  • Keräsalaattia
  • Kurkkua
  • Tomaattia
  • Fetajuustoa
  • Raejuustoa
  • Sipulia
  • Valkosipulia

Jne. Mitä ikinä tykkäätkään salaatissa, ja kuinka paljon vaan. Helppoa, nopeaa ja herkullista! Tää on miun resepti, tosin vielä ilman tomaattia, ja tällä kertaa ilman sipulia koska unohdin ostaa sitä. Tein myös huomion, että miun uunin luukussa on paisto-ohjeita. Kätevää, eikö?

1236626881_IMG_3591.JPG

1236626977_IMG_3592.JPGKoska en itse raaskinut pukeutua ja lähteä ulos, katselin kun muut ulkoilivat. Yritin salaa ottaa ihmisistä kuvia, mutta tää ainot onnistunutkin käänty alamäkeen. Mutta hauskan näköstä oli seurata kolmen koiran ja polkupyörän seuruetta.

 

1236628330_IMG_3625.JPGIntiasta tuodulle seinäpussukkahommallekin löytyi käyttöä wc:n seinällä.

Ja tänään MAANANTAIna onnistuin nukkumaan pommiin, enkä jaksanut aamupäivän tunneille vaivautua, vaan sitten klo 16 ensiavun tunneille, jossa tylsistyin opettajaan. Koululta lähtiessä kävelin ison lumikasan päältä (mistä polku luonnollisesti meni), alas tullessa mietin että jos astun tohon niin en liukastu ja kaadu. Astuin siihen, sit ei oo mitään käsitystä mitä tapahtu, mutta kaverit sano että se näytti hidastetulta elokuvalta kun kaaduin jotenkin selälleni poikittain ja siitä mahalleen ja pää edellä alas penkalta. Juuri opittuja kallon ja selkärankavaurion ensiapua ei tarvittu testata käytännössä, eikä muutakaan sattunu, ehkä vaan pidensin elinaikaani, sen verran nauratti kyllä! Näiden päivien paras juttu kyllä =)