Ah. Onpas nyt raikas ja uudistunut olo. Kävin nimittäin pelaamassa sulkapalloa koululla, ja siinä nelinpelin vaihtopenkkiläisenä aina välistä heittelin koripalloa. Siinä tulee yllättävän nopeasti kuuma. Muistu vanhat koripalloajat mieleen ja sieltä jotain juttuja kokeilin, mm. pallon täysiä seinään heittämistä, pään yläpuolelta ja mahollisimman korkeelle. Voin sanoa että tuon liikkeen seurauksesta mie en pääse huomenna sängystä ylös.

Pelailun jälkeen kävelin kotiin päin, mutta tähtitaivas oli ihan liian ihana, joten kävin pienellä kävelyllä. Kävin kattomassa yhtä taloa, mistä saksalainen tammikuussa sano tykkäävänsä tosi paljon, mutta mie sanoin sille silloin että miusta se on ruma. No, totesin sen olevan edelleen ruma, mutta kyllä mie nään siinä sen mitä se näkee, kun vaan haluan. En vaan itse voisi kuvitella asuvani semmoisessa talossa. Näin tosin aika paljon samanlaisen talon matkalla, se oli vaan keltanen. Voin näistä käydä ottamassa salakuvat joku päivä ja laittaa tänne, kertoa mistä tykkään ja mistä en. =)

Myöhäisiltakävelyitä pitäisi harrastaa useammin. Ne on tosi virkistäviä ja ajatukset liikkuu sukkelaan kun itekseen höpöttelee matkalla. Ihmettelin itse asiassa miten paljon ihmisiä näin, ainakin 8. Usein 9 aikaan ei näy enää ketään tai joku yksinäinen hiippari (niinkun mie). Mutta oli silti tilaa vähän höpötellä puoliääneen. xD