Jos ei ole lukenut kumpaakaan tenttikirjaa, eikä oikeastaan muista luennoilta mitään, niin onko sillon mahdollista päästä tenttiä läpi? Mie ajattelin ottaa selvää. Oikeestaan miuta ei haittaa jos tuo ei mene läpi, koska en tosiaan ole tehnyt mitään sen eteen. Toisaalta, läpimeno ei se haittaisi yhtään =)

Noh, jospa tekisin edes jotain hyödyllistä ja menisin ajoissa nukkumaan tänään. Heh. Hyvä sanoa kun kello on jo puoli 12 :D

Ajattelin tähän loppuun laittaa tänään ottamiani kuvia, kun tuntuu että nykyään kaikki kuvat on jotenkin harmaita tai hailakan värisiä. Jospa nämä vähän piristäisivät.

 

 

 

Tää kukka on ihan ihmeelline. Millonkoha mie tuon ekan kuvan oon ottanu, ehkä 2-3 viikkoa sitten. Silloin se teki jo kukkaa. Nyt tuo yksi varsi sojottaa toisia puolet pidempänä ja kukka on vielä tuloillaan. Iskä sanoi että voi mennä toukokuullekin ennen kuin se puhkeaa, ja monesti se tekee sen yöllä, eli illalla vielä on nupussa ja sitten aamulla löydät kukan lattialta. Miun tuurilla se varmasti tekee sen niin etten oo todistamassa tapahtunutta.

 

 

Ja nätti ilta-aurinko väriä tuomassa. Pilvet oli tosi nättejä!