Sivussa on äänestyslaatikko, löydät siitä linkin kuviin. Käy katsomassa kuvat ja äänestä mielestäsi parasta. Mikä kuva voittaakaan, kerron sen kuvaushetkestä ja muusta kuvaan liittyvästä. Kaikki kuvat Intiasta.

Sitten viikonlopun juttuihin. Perjantaina siis ajelin kaverin kyydillä siskon luokse kyläilemään. Shoppailtiin ekana kaupungilla ja sit käytiin syöttämässä Ida ja Pami kotona. Sen jälkeen ajettiin Hesburgeriin ja viikonlopun ruokaostoksille. Ei siis ostettu Hese-ruokaa koko viikonlopuksi, syötiin vaan siellä. Ostoksia tehdessä oli kyllä hauskaa kun Idan kanssa juteltiin toisillemme. Ida käkätti ihan tosissaan, ja vielä enemmän se innostui kun möreällä äänellä sanoin sille böö. Hassua mutta minkäs teet jos toinen tykkää.

Lauantaina päästiin sitten aikasin aamulla liikkeelle ja vauvauintiin. Pääsin sinne altaaseen mukaan ja uiskenneltiin Idan kanssa vähäsen. Onpa muuten pelottavaa pitää pientä vauvaa vedessä. Ohjaaja ja harjottelija sukellutti Idaa kanssa, se oli hauska nähdä.

Mielenosoitus. Leevi kakkimassa omaan ruokakippoonsa.

Iltapäivästä mein äiti tuli käymään, lähettiin sen kanssa kattelemaan huonekaluliikkeitä läpi kun sisko ja R. tarvii ruokapöydän ja mein äiti ettii sohvaa. Kumpikaan ei sit oikeen löytäny, mutta mie löysin kyllä itelleni täydellisen sohvan! Se oli punanen, tyynyissä jotain kukkakuviota, siinä oli divaani, täydellisen sopiva istua pehmuudeltaan, mahtuu nukkumaanki siinä ja mitähän vielä. No, ihana sohva kaiken kaikkiaan. Kysyin ihan vitsillä myyjältä et ei tota satuttais valmistamaan vuoden päästä, kun nyt ei oikeen oo rahaa eikä mahu asuntoonkaan, mut vuoden päästä ehkä. Sillä oli vähän liikaa myyntivaihe päällä ni se selitti ettei se oo siitä kiinni, toivottavasti kyllä mutta varmaa ei voi sanoa. Löysin myös kivan näkösiä dvd-hyllyköitä, niihin arvion mukaan mahtuu 90-100 levyä, mietin että jos kaks semmosta ostais ja laittas seinälle niin sinne mahtus vieläki ostelee leffoja ja tyhjille hyllyille vois sit laittaa jotai pienii koristejuttuja. Eikä ollut kalliita. Nyt vaan oottelemaan millon pääsee muuttamaan ja sisustamaan omaa asuntoa ihan tosissaan.

Pami väsyneenä, kenkien luona on hvyä vahtia jos joku tulee tai lähtee

Kattelin yks päivä näitä miun huonekaluja mitä nyt on, niin näistä mahdollisesti sänky jatkaa matkaanssa seuraavaan kotiin, toiset sitten vaan väliaikaisesti jos ollenkaan. Sänkykin vain sitten jos ei se mies oo miuta löytäny. Surullista.

Iltapäivästä saatiin kakkua, koska oli R:n synttärit tulossa. Namii. Täytyi vähän maistella ylijäänyttä osaa kakusta ennen kuin voi tarjoilla muille. (Sisko paistoi tavallaan kääretorttuja 4 kpl ja laittoi päällekäin, väliin hilloja tms. Reunoja piti vähän leikata että sai mahtumaan kuvun sisälle.) Illalla käytiin vielä R:n, Pamin ja Idan kanssa lenkillä ja annettiin siskolle huiliaikaa kotona. Ihanaa seutua tuo kyllä on.

Sunnuntaina oli hirmunen tohinapäivä. Aamu sentään oltiin kotosalla, mutta puolen päivän aikaan käytiin vielä etsimässä ruokapöytää. Nyt oli jo pari hyvää vaihtoehtoa, mutta ei vielä sitä oikeeta. Sit käytiin miun iskän serkkua moikkaamassa. Kiva nähdä niitä kun ennen siskon muuttoa en muista millon viimeeksi oltais oikeesti nähty. Ne on ne välimatkat semmosia... Kolmen aikaan tuli R:n vanhemmat Lapin lomaltaan takasin päin, kävivät moikkaamassa lapsenlasta. Ja taas syötiin kakkua =) Nam. Sit mie lähdin takasin kaverin kyydillä, kohti kotia.

On tommoset vierailut tosi kivoja, kun näkee ihmisiä välillä. Ja lapsiperheeseen kun menee vierailulle, joutuu elämään sen päivärytmin mukaan mikä niillä on. Käytiin viimestään puolen 11 aikaan nukkumaan ja heräiltiin 7-8 aikaan. Tuli aika hirmu paljon tehtyä päivän aikana enemmän mitä mie kotona ollessa saan aikaan. Se on kätevää. Joskus vois kokeilla ihan kunnon päivärytmin pitämistä. Siis että heräisin ajoissa, hoitaisin aamutoimet, tekisin päivällä asioita paljon, kävisin kaupassa, söisin oikeisiin aikoihin ja tekisin ihan kunnollista ruokaa, ja illalla sitten voisin huilata tv:n tai kirjan ääressä. Semmonen kuullostaa mukavalta.