Toissailtana auringon laskiessa miun seinälle heijastui tällainen kuva. En millään saanut päähäni mistä tuo heijastus tuli, peilin kautta kyllä mutta miten siihen tuli tuo ristikuvio.. Sitä en ymmärrä.

1238682881_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen meillä oli tyttöjen ilta. Syötiin ihan liikaa herkkuja (miun karkkilakko pitää edelleen, suklaakeksien voimalla :D), katottiin leffa (en muista enää nimeä, mut siinä oli Ben Affleck ja Liv Tyler, ihan ok. Käytiin myös saunassa ja sotkettiin ittemme saveen, siis oli jotain savihoitojuttuja, koko vartalolle oma ja kasvoille oma. Hauskaa oli :D

1238682924_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koulu on ollut aaaika tylsää. Tai sit mie oon vaan hirmusen levoton, etten jaksa istua paikallaan kauaa. Miun kalenteri täyttyy hienoista ja vähemmän hienoista piirrustuksista päivä päivältä enemmän, pelasin kaverin penalilla minigolfia (puinen neliölaatikko, päällimmäisessä "laudassa" ja kannessa on reikä, sit tarvii enää paperipallon ja kynän tai vastaavan, ja peli on valmis), sälekaihdinten säätönauhat joutu tänään muutaman kerran solmuun ja jäikin (hups) patteriin ja toisiinsa kiinni kun luulin et meillä jatkuu samassa luokassa ruuan jälkeen. Pitäis ehkä opetella käyttäytymään.

Asunto on saanut iloisempaa ilmettä, kun kävin hakemassa risuja pellolta. Miten on mahdollista että tallaat lumelle ja upottaa vaan nilkkaan asti, ja yht'äkkiä ootkin siellä polveen asti ihan jumissa. Mutta hienoja oksia sain =) Koristepalloja löyty vaan kaks, joten täytyy huomenna käydä vielä tiimarissa. Ajattelin ostaa toisen liinan sohvapöydälle ja toisen tyynynpäällisen myös. Tipuja on kanssa muutama pöydillä nyt. Ekaa kertaa ihan oikeesti kai koristelen juhlaa varten, ja oon ite paikalla nauttimassa.

Ja ilouutisia! Kävin tänään terkkarilla. Meille on tullut uus terkkari ja se on tooosi kiva. Mittautuin hemoglobiinin niin se joutu viis kertaa pistämään ku ei tullu yhtään verta. (mitenniin huono ääreisverenkierto?) Sit se voivotteli kun niin monta kertaa pitää pistää ja kyseli sattuuko ja kaikkee. Ei se edellinen sellasta koskaa. No mutta, se ilouutinen oikeesti oli se, että kolmen kuukauden rautalääkkeiden syönnin jälkeen miun hemoglobiini on noussut joulun 130! Jouluna se oli 112. Jospa se nyt kestäis kun vielä vähän aikaa syön noita pillereitä.

Mutta nyt miun täytyy aktivoitua ja siirtyä sohvalle tutkimaan mitä on yhteisöllisyys työyhteisössä, ja pohtimaan miten mie määrittelen sen. Sitten parantelemaan tutkimussuunnitelmaa, ja sitten kiireesti joku päivä viikon sisään kehittelemään kyselylomaketta. Jeeh. Innostaa kovasti kun 5 mein luokkalaista jo ripusteli opinnäytetyön postereita koulun seinille. Niillä tää on kohta valmis. Ja mie vasta alottelen. Ei oo reiluu.. :(