Ihana olla päiväkodissa taas kun lapset on aivan mahtavia! Oon ollut ihan hämmästynyt miten paljon ne on reilussa kuukaudessa kehittyny. Yksikin tyttö, joka ennen itki tosi paljon, touhuaa nyt kovasti ja tuskin koskaan enää itkee. Monet on oppinu pukemaan tosi hyvin itse, ja kirjaimia ja helppoja sanoja jotkut jo lukevat. =)

Tänään oli ihana olla ulkona. Aamulla oli pikkusen pakkasta, joten toppavaatteet vaan päälle ja kielto hakea vettä rännistä. Olipa helppo tulla takaisin sisälle, ihan kuin talvella. Päivällä aurinko oli jo sulattanut lunta paljon, ja hiekkalaatikolla oli iso vesilätäkkö, rännistä tippui kovaa vauhtia vettä, ja maa oli paikoin mutainen. Lapsilla oli kuravaatteet päällä ja tosi kivaa, ja miulla siinä sivussa. Ilo näyttää olevan tarttuvaa. Työntekijät ja mie riemuittiin kun lapset sai sotkea kunnolla kuraa, ja vanhemmat tullessaan lapsia hakemaan, joutuivat riisumaan kuravaatteet pois. Hih! Päästiinpä helpolla. Nyt toivotaan että pääsiäisen aikaan sulais lumet pois ja kuivuis piha että ens viikolla olis taas helppoa.

Sain tänään iskältä pääsiäismunia! Ihmettelin kun katoin että ne on rikki, mutta kun käteeni otin, huomasin että ne oli sulanu ihan, ku koko päivän tainnu olla autossa.

Elikkä kevään merkkejä ilmassa, selkeästi =)