Matkalla melkein maailman ympäri, koska osa Suomeahan on koko maailma. Ainakin opiskelijalle jolla ei viikonlopun ruokien ja karkkien (joita ei edes kyennyt syömään paljoa!) jälkeen ole varaa mihinkään. Mutta lauantaina shoppailemaan, koska miulla ei oo vaatteita, tai sitten ne on kadonnut olemattomiin.

Tavaraa on mukana ihan liian vähän ja paljon . En oikeen tiedä onko miulla tarpeeks vaatetta tai muuta tärkeetä, toisaalta taas takasin kantaminen tulee olemaan tuskaa, on sitä kuitenkin sen verran.

Eilinen sulkapalloilu ei oikein ottanut sujuakseen. Helpolta näytti mutta toiselle vastatuuli ja toiselle myötätuuli aiheutti sen että sulkapallo lenteli mihin sattuu, ja miun vaelluskenkien ansiosta sain hakea sitä umpilumesta. Ihan onneks en lumeentunut, mutta lämmin tuli.

Tänä aamuna siivottiin ja petettiin mein aikataulu. Vähän ehkä oltiin varattu liikaa ruokaa kun paljon piti laittaa pakkaseen tai hörppiä viime hetkillä pois. Takaisin mennessä on siis syötävää :D

Nyt kuitenkin lähden jatkamaan maailmanvalloitustani junan kyydillä (onneks ei koko matkaa tarvinut junalla mennä, kiitos kaverin vanhempien auton. ei olis jaksanut kantaa asemalle tavaroita). Huomenna paluu arkeen, harjoittelun ja äitillä majailun pariin.