Opinnäytetyöpäivitys. Sain tänään upeasti opettajan ohjauksella kyselyn vastaukset ulos ja näkyville. No, siihen tarvitsi sen yhden napin painalluksen jonka olisin melkein keksinyt itsekin. Opettaja hävisi sen jälkeen kun tajusi etten tajua mitään tulosten analysoinnista ja saimme sovittua uuden tapaamisen perjantaille.

Upeaa silti. Noita vastauksia on hauska lukea ja tutkia kuka on vastannut mitenkin eri kysymyksiin ja miten joihinkin tiettyihin kysymyksiin on vastattu. Avoimiinkin tuli hienosti vastauksia ja saan niistä kyllä paljon irti.

Seuraavana tehtävänä olisi käydä hakemassa paljon kirjallisuutta kesäksi, jonka jälkeen luultavasti tutkin ne läpi ja otan parhaimmat matkoille mukaan. Kirjoittelen siis teoriaa. Avointen vastausten analysointi on myös melko hyvä tehdä tässä vaiheessa (ehkä kesäkuun aikana jo).

Kirjastoon... lainaan myös toista tehtävää varten 6 kirjaa! + noiden lisäksi jotain materiaalia jolla suunnitella rippileirin oppitunnit, ohjelmat ja lastenleiriohjelmaa. Kuolen ehkä kirjamäärään, tai ehkä realistisempaa, en löydä hyviä kirjoja nopeasti, luovutan ja mietin illalla miten pitäisi käydä taas kirjastossa joku päivä. Ej ummarra..

Ja arvatkaa mitä! Miulla on tänään parturiaika, mutta en anna sen lyhentää paljon (vaikka vissiin niin meinasi), koska haluan nää hiukset taas pitkiksi!

Ja huomenna lähden kummitustani kurkkaamaan. Jeejejee! Mutta siitä huomisiltana lisää. Ehkä.