Onpa kuulkaas ollut touhukas päivä. Eikä yhtään kuvaa. Aamulla heräsin jo kahden torkutuksen jälkeen. Soitin tärkeän puhelun, asia siirtyi maanantaille ja on miun osalta hetkeksi hoidettu. Ajelin (eilen juna-asemalta haetulla pyörällä) koululle ajoissa, kävin terkkarilla, olin ajoissa myös tunnilla, jossa kuuntelin tehokkaasti vierailevaa luennoitsijaa. Ruokailussa söin lähes kaiken! Okei, tiesin jo linjastolla ottavani liikaa, joten leipä meni kaverille, ja pikkuriikkisen jäi salaattia, mutta muusta selvisin. Keskusteltiin kavereiden kanssa miun huulista, ja totesin lopulta ettei ne ole niin paksut mitä kaksi ihmistä on miut saanut pelkäämään tai kummastelemaan. Kivat huulet on =)

Ruuan jälkeen kolme tehokasta tuntia kaverin kanssa yhtä tiimitehtävää työstäen, tai sitä meidän osuutta kirjoittaen. Valmis tuli ja miun mielestä tosi hyvä. Tänään pitäisi vielä lukea koko tehtävä läpi jotta tietää toisista osa-alueistakin jotain. Kolmelta kävin hoitamassa pari asiaa kaupungilla, ja sain vietyä pyöränkin huoltoon varmaan 5 vuoden tauon jälkeen. Tulee 100 lasku, vähän reilumpi tai sitten ostan uuden pyörän, mutta luultavasti selviän satasen laskulla. Ja pyörä on sitten kuin uusi! :)

Vielä tämän päivän touhukkuuteen kuuluisi joko tenttiin lukua todella ahkerasti tai toisen tiimitehtävän kirjoittamista. Tiimitehtävä on suunnitelmissa, mutta jos se tökkii niin käytän aikaa mielummin hyödyllisesti ja luen tenttiin. Jotenpa, nyt lopetan tämän kirjoittamisen ja käyn tekemään jompaa kumpaa.

Edit. On muuten tuulista ulkona! Meinasin ajaa penkkaan kun järveltä tuuli niin kovin. Ja naapuri päätti käydä poraamaan. En silti valita, kaverilla on elokuuhun asti julkisivuremontti, joten se ei paljon nauti pitkistä aamu-unista.

1241814267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tähän loppuun oli pakko etsiä vielä jostain kuva, koska kuvattomat postaukset on tylsiä. Tässä meidän söpistys. Haukkana.