Tämmöisissä tunnelmissa oon päiviäni viettänyt

Piti nyt tehdä nuhjailua-päivitys pitkästä aikaa, jottei ihan tarvitse blogin nimeä vaihtaa. Roswelleista jo toinen kausi kohta katsottu. Leffoja ei voi käydä kattomaan kun siinä menee ainakin puoltoista tuntia. Sarjoissa vaan koko päivä kun ne jää aina kesken ja sit pitää kattoa "vielä yksi jakso". Kavereitten kanssa kyllä katottiin Nanny McPhee. Tykkäsivät, ja miekin taas. Hyvä ostos.

Olen tänään pessyt kolme koneellista pyykkiä, vienyt risut parvekkeelta metsään (ja samalla unohtunut kävelemään ulos ja ihastelemaan kärpäsiä, puita, lentokoneita ja mahtavia värejä. Miten tää kevät on aina niin värikästä aikaa?), ja vielä hakenut parveketuolit alhaalta. Naapurit on siis saaneet kuunnella tänään miun oven loksumista yhteensä 10 kertaa. Pahoittelut, mutta kaikkea ei voi tehdä kerralla. Haikalen omakotitaloon.

Ai joo no varmaan huomasitte mut vaihdoin taas ulkoasua koska edellinen oli vähän pielessä. Nyt tän toivon kestävän ainakin kesän yli. Ja yhtään en sitten muista keneltä olen tämän napannut. Vanhoissa kuvallisissa kirjoituksissa voi olla asetteluvirheitä nyt mutta koittakaa kestää jos niitä selailette.

Unohdin muuten sanoa kun kategoriat lisäsin joskus, etten kaikkia kirjoituksia luokitellut, kun niitä oli jo kertynyt niin paljon. Jospa joku sateinen kesäpäivä.. tai sitten ei.

Nyt olis tarkotuksena istahtaa parveketuolille lukemaan tenttikirjaa (mite mie taas unohuin tähän..). Huomenna dialogitenttiin! Jaiks.