Tajusin juuri äsken, että olen ekan kerran 14 vuotiaana, siis ysiluokan syksyllä pussaillut pojan kanssa. Jotenkin oon aina ajatellut että oon ollut hirmu myöhään liikkeellä verrattuna muihin luokkalaisiin. Mutta nyt kun mietin asiaa iän kannalta niin onhan tuo ollut aika aikaisin, ja hyvä oli ettei se edennyt mihinkään. Olin ihan liian nuori ajattelemaan järkevästi. Sen jälkeen onkin ollut "taukoa" mutta kaipa tästä joskus jonkun kanssa päätyy. Toivottavasti =)

Teho-osasto päättyi. Viimeinen jakso kesti 2 tuntia, ja oli kyllä aivan mahtava. Vaikken ole seurannut sarjaa aktiivisesti kovinkaan paljon, lähinnä silloin jos olen television ääreen eksynyt oikeaan aikaan, on tullut katsottua. Mutta sarja on silti niin hyvä, että kun kuulin että se päättyy tänään, niin pitihän se katsoa. Surku tuli mutta ehkäpä sitä voi katsoa joskus uusintoina tai muutoin uudestaan.

Käväisin yökylässä siskolla. Kummityttö on niin mahtava! Se tuli aamulla herättämään konttaamalla miun päällä, luettiin sitten aamusadut sängyssä. Kovasti ollaan harjoiteltu kävelemistä, käytiin juna-asemalla moikkaamassa vierasta koiraa, jammailtiin bussissa, kiukkuiltiin ruuan kanssa ja vähän vierastettiin, vaihdettiin ensimmäinen kakkavaippa menestyksekkäästi ja keinuttiin puistossa. Meillä oli kivaa! Juhannuksena taas nähdään!

Ja nyt röhnötän sohvalla ja katson uutisia. Matkalaukut pitäisi purkaa ja valmistella vähän huomista siivousoperaatiota, ja miettiä mitä muuta tekisin huomenna. Ja voisinpa jonkin hömppäjenkkileffan katsastaa. Kuuntelin tänään junassa todennäiköisimmin jenkkinaisen höpötystä puhelimeen. Olisin jutellut sille mutta näytti kovasti haluavan olla rauhassa niin en viitsinyt häiritä. Mutta kiva oli kuunnella kun kerrankin ymmärsin kaiken. Yksi vieras sana, mutta sekin selvisi seuraavassa lauseessa :D Ehkä mie selviäisin au pairina. Sain siskoltakin kannustukset jo siihen, tulevat kuulema tyttösen kanssa moikkaamaan jos lähden :)

Yritän tässä joku päivä laittaa jotain kuvia ettei ihan tylsäksi mene tämä kirjoittelu.