Päätin tänään soittaa Eur AuPairille, koska he eivät olleet soitaneet miulle. Haastattelija asustelee samalla paikkakunnalla kun mie, ja hmm.. no sovittiin 12.8. haastattelu. Kolme viikkoa siis aikaa panikoida ja silleen :) Kerron sitten mitä haastattelu sisälsi ja miten meni.

Mie ihastuin ihan täysin kollaaseihin. :) Tässä eiliseltä kokkaushetkeltä. Valkosipulikana oli niin hyvää! Maustaakaan ei tarvinut. Oli siis hyvin maittava ateria. Ja huomasin kuinka hankalaa oikeasti on ottaa kuvia kun vesihöyry tulee suoraan kameraan päin :) Joku olisi ehkä arvannut sen.

1248203146_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miun vispipuuro-episodi olisi ollut näkemisen arvoinen. Löysin pakastimesta puolukkaa ja mietin kamalasti että mihin muuhun puolukkaa voi laittaa kuin maksa- ja kaalilaatikon lisukkeeksi.. Keksin puolukkakeiton, mutta onneksi keksin heti sen jälkeen vispipuuron, koska en tiedä miltä puolukkakeitto olisi maistunut. Yöh. Ehkä muiden marjojen kanssa mutta sittenhän se ei olisi puolukkakeittoa :D

No. Hmm. Ihan en ehtinyt ajatella mitä teen. Laitoin puolukan rasiassa sulamaan kuumaan veteen altaaseen, ja veden kiehumaan jo valmiiksi. Hetken päästä heitin puolukat kiehuvaan veteen (osa ehkä vähän saattoi lentää seinille) ja mietin mitäs nyt. Piti kaivaa kokkikirja esiin, mistä selvisikin pohdintaani vastaus. Mannaryynit pitää keittää ensin, sitten vasta heittää puolukat sekaan. No, neuvokkaana pelastin tilanteen kaatamalla puolukat siivilään (jotka nyt oli sulaneet sopiviksi), ja otin uuteen kattilaan vettä kiehumaan. Yhtään en ollut uskovinani ohjekirjaan mutta päätin kuitenkin ja laitoin oikean määrän ryynejä, siis olisiko ollut desi tai jotain. Mikä vaikutti tosi pieneltä määrältä neljän annokseen. Ihan en muistanut miten ne toimii. No, puuroa tuli sopivasti. Puolukat mukaan ja sokerinkin muistin ja se juuri riitti. Nyt on nautittu maukkaasta vispipuurosta! Nam! Ja tiskeissä oli sitten tiskaamista... Mutta onneksi se on tehty.

Ja nuo heinäkuvat on vastapäiseltä pellolta. On ollut tarkoitus mennä niitä kuvailemaan, mutta tuli kuitenkin testattua saanko kuvattua ikkunasta, ja aika hyvinhän nuo onnistuivat. Pitää kyllä ehkä silti käydä nappaamassa pari macro-kuvaa. :) Vaikka ilta-aurinkoa vasten.. Juu.. :)