(lue edellinen viesti ensin!)

Meinasin käydä kirjottaa englanniksi. :P

Oottelin ja ajattelin jo ettei au pair-perhe soitakaan kun en tajunnut laittaa profiiliini suuntanumeroa mutta tulihan se soitto sitten juuri kun olin alkamassa tiskaamaan. Äiti Sally jutteli ensin jonkin aikaa ja kertoi perheestä ja eihän miulla kovasti ollut kysyttävää. Sitten tämän hetkinen au pair jutteli, tai siltä mie kyselin jotain yleistä ja sit lopuks puhuttiin Sallyn kanssa. 

Perhe tuntuu tosi mukavalta ja alue millä ne asuu vaikuttaa kivalta myös, 10 minuuttia bussilla Edinburghin keskustaan ja rauhallinen alue on missä asuuvat. Perheen tyttö tarvii apua esim pukeutumisessa kun äiti ei pysty auttamaan, vanhempi tyttö on tosi lahjakas musiikissa (se on jossai hurjassa koulussa ja haluaa muusikoksi) ja vanhin poika on öö.. no sitä ei vissii hirveesti nää kun se on kohta täysikänen, seurustelee yms. Isästä nää ei sanonu mitään. Enkä muistanu kysyä. No jaa..

En nyt oikeen tiedä. Höööh.. Jos äsken olisi pyytänyt vastaamaan, olisin sanonut heti joo, mutta en tiedä! Miulla on kyllä aikaa ettiä perhettä vaikka kuinka...