Noniin. Nyt on palailtu omaan kotiin, vaikkakin eilen käväisin siskon luona iskän synttäreitä viettämässä. Käytiin pitsalla, kuljeskeltiin kaupoissa ja sain yhden varashälyttimen soimaan kun testailin puhelimia. Jälkkäriksi oli kinuskitäytekakkua! Nam!

Puhelimien tutkimiseen sain pätevän syyn kun perjantaina ennen kotiinlähtöäni huomasin ettei oma puhelin toiminutkaan enää. Se ei siis pysynyt päällä, joten se oli hyödytön. Siskon tyttö piti puhelimesta niin paljon että ilmeisesti kuolasi sen niin märäksi. Siskon mies kylläkin avasi puhelimen ja sai sen päälle mutta mikrofoni ei toiminut, joten uuden puhelimen ostoon. Kävin tänään kaupoilla, ja sieltähän se löytyi. Alkuun epäilytti mutta oli paras mitä oli tarjolla, ja oon tähän mennessä ollut tyytyväinen :) Here it is. Nokia 2360 tai jotain sinnepäin..

Kävin myös huvikseni ja uhkaavan tihkusateen vuoksi vilkaisemassa kenkäkauppaa, josta löytyi lähes täydelliset syys/kevätkengät. Mutta voih, väärän värisenä tai ei kokoa. Mutta! Myyjä jutteli toiselle ja he soittivat Kuopioon, josta toimitetaan kengät huomisaamuksi! Jei! Rakastanko tuota kauppaa yli kaiken! JOO! Huomenna siis tuhlaamaan taas rahaa, mutta tarpeeseen! :) Laitan kuvia sitten kengistä!

Muuten päivät on sujunu hyvin samaan malliin kuin ennenkin.. nukkuu pitkään..miettii mitä tekis..lukee kirjaa.. Tällä kertaa menossa on Twilightin kolmas, eli Epäilys, ja voin kertoa että on hyvä! :D Mutta oon tässä pohtinut, etten voi kyllä paljon mitään muuta sanoa siitä, ettei kaveri tajua jotain jos käy liikaa yhistelemään asioita. Huoh. Koitahan saada se kirja pian! Ja ootan jo neljättä, koska sunnuntaina aloitettu yli 500 sivuinen kirja on jo loppusivuilla. :( Mutta neljäs ilmestyykin vasta lokakuun puolessa välissä ja ennen kuin sen kirjastosta ehtii lainaan saamaan niin huoh.. Pitää keksiä jostain elämä sillä välin.

Kirjoitin aiemmin että väsään syystaidetta. Tässä tulos. :)

Hyvin yksinkertaista, mutta niin syksyistä ja ihanaa! Okei, eka kuva, tuo taulu oli se alkuperäinen suunnitelma, mutta koska lehtiä oli enemmän kuin tauluun olisi mahtunut että se näytti vielä hyvältä, päätin laittaa loput seinälle. tykkään! Taulu on tällä hetkellä jääkaapin päällä.

Mutta nyt taidan popsia viimeisen pitsapalan ja lukasta viimeiset sivut epäilyksestä.