Muutin viikoksi siskon luo. Tai reiluksi. Melkein kahdeksi. Kolmikko-perhe lähti Italiaan lomailemaan, toivottavasti ei ihan joka päivä sataisi vettä siellä. Mie nyt majailen täällä talon, koiran ja chinchillan vahtina. Jännittävää on. Turhankin. Tänään käytiin hauvan kanssa iltalenkillä ja olin ihan järkyttynyt miten pimeetä tuolla oli. Käveltiin rantatietä eikä siellä ollut mitään valaistusta, vähän kävi pelottamaan. Jatkossa iltalenkit siis teitä pitkin!

Tänään oli muuten tosi tehokas päivä. Ei tosin koulujuttujen suhteen (kun suunnittelin kirjottavani esseen loppuun..) mutta herätys oli jo 7 kun hauva tuli naamalle ja tytsä vielä viimeisteli herätyksen hyppimällä päällä. Aamusta käytiin puistossa, vanhemmat pakkaili ja mie parhaani mukaan yritin viihdyttää tyttöstä. Kolmikko (siis sisko eli äiti, isä ja tyttö) lähtivät puolen päivän aikaan ruuan jälkeen ajelemaan etelämpään päin. Mie taas kävin lenkillä koiran kanssa, pyöräilin etsimään kirjaston ja hankkimaan kirjastokortin (lainasin 2 leffaa) ja pyöräilin vielä kirjastoautolle josta sain TWILIGHTIN kakkososan!! Onnellinen! :) Sieltä pyöräilin vähän turhan kauppareissun (herkkuja..) kautta "kotiin" (ja niin luontevasti heti puhuin että kotiin oon menossa..) ja annoin koiruudelle ruuan ja lähdin sen kanssa pitkälle lenkille. Tai pitkähkölle. Tehdään vaikka huomenna se pitkä lenkki sitten. Illan oon sitten lukenut Uusikuuta (100 sivua jo.. :P), tehnyt ruokaa (no siinä en ihan jaksanut käyttää mielikuvitusta kun kerma puuttui ja kanafileet oli jäässä..), kattonut telkkaria ja käynyt siis vielä koiran kanssa lenkillä ja juoksuttanut chinchillan tässä sisällä.

Tulin tänne jo sunnuntaina. Eipä kyllä siitä mitään ihmeellistä, ajattelin kertoa vaan sen. Käytiin maanantaina kaupassa, eli sain kovasti ruokaa jääkaappiin. Hmm.. Tytön kanssa ollaan touhuttu kovasti, käytiin kerran tuossa pihan hiekkalaatikolla kahestaan ja kerran puistossa asti kahestaan =)

Lopettelenpa tältä erää ja meen nukkumaan tuplasänkyyn ihan oikeeseen makuuhuoneeseen! (jännä olla näin "isossa" kodissa..) Pahoittelut tekstistä. Ehkä joku saa jotain selvää.

Näitä on muuten kiva lukea joskus jälkeenpäin ja ihmetellä mitä sitä on oikein ajatellut kun on kirjoittanut jotain tiettyjä asioita. :P Onneks ei tuu liian usein luettua vanhoja tekstejä. Vaikka joskus yllätän itteni kun saan jostain tekstistä hyvää palautetta ja kun lukee itse sen uudestaan niin ihmettelee että sehän melkein kuullostaa hyvälle, että kirjotinko mie tuon!

Hyvää yötä!