Mie alotin terveellisen elämän.

Tai ehkä vois mielummin sanoa että alotin seuraamaan mitä syön, milloin syön, paljonko liikun jne. Liityin nimittäin Kiloklubiin. Siellä voi seurata ruokien laatua ja määrää, säännöllisyyttä ja liikunnan monipuolisuutta ja määrää. En siis ryhtynyt tähän laihduttaakseni, älkää pelätkö. Ennemmin syödäkseni terveellisemmin ja säännöllisemmin, sekä motivaatioksi liikkumiseen.

 

Eilinen meni vanhaan tyyliin syöden mitä sattuu ja pallot oli kyllä niin punaisella! Tänään oon saanut herkkupallon pysymään vihreällä (vaikka sokeroitu tee ja jokin muu laskettiin herkuksi), kasvikset saan illemmalla ainakin keltaiselle, ja kuitukaan ei jää kovin kauas värinvaihdosta. Mutta ilmeisesti miun juusto on väärän merkkistä kun tuo valittaa kovasti tyydytetyistä rasvoista.

Ruokailun säännöllisyys on kanssa yksi asia mitä haluan muuttaa. Aamut on tosi haastavia kun vahingossa ja itseeni liikaa luottaen avaan tietokoneen ja sitten vietänkin ihan liian kauan aikaa sohvalla, syömättä ensin mitään. Puolen päivän aikaan tajuan syödä aamupalan, ja välipala-aikaan laitan itselleni "lounasta". Mutta työstetään.. :) (vaikka sain jo tänä aamuna pestyä hampaat heti kun heräsin! Siitä on hyvä jatkaa)

Kaupasta kantautui tänään kotiin laskujeni mukaan kolme kiloa hedelmiä ja kasviksia (pitäisi riittää 6 päivälle). Vaihdoin maitoni rasvattomaan (monen ihmisen ihmeteltyä miksi juon kevytmaitoa) (eikä se maistukaan enää niin vedelle) ja ostin Hermestetasta! Jännittävää. Ostin nestemäistä, sillä sitä pystyy laittamaan kylmään ja kuumaan juomaan, ruokiin ja leivoksiin, eli siis kaikkeen! Se on hyvin paljon terveellisempää kuin sokeri, ei sisällä kaloreita, ja maistuu ihan sokerille. Ihmettelen miksi tuo ei ole yleisemmin käytössä.

Tilasin myös Hyvä Terveys -lehden, tarjouksella kun sai, ja lisäksi askel/rasva-mittarin jossa on (herätys)kello. Sieltä saa kaikkia kivoja vinkkejä ja tietoa terveydestä, motivoikin paremmin itseä.

Semmoista siis tällä kertaa.

Ps. Tänne satoi yöllä ensilumi! Pari senttiä :) Iihanaa!