Tein viikko sitten omenamuffinseja. Sisko teki samaan aikaan toisaalla joulukarkkeja, fudgeja, vaahtokarkkikeksejä ja jotain vaahtosuklaakeksejä. Sain viikonloppuna maistella niitä kylliksi, mutta mukaankin vielä laittoivat. Omatekoiset karkit on usein hurjan hurjan makeita ja niistä tulee ällö olo. Sen vuoksi taidan mennä kohta väsäämään jotain ruokaa. Viikonloppuna avattiin kummitytön kanssa ensimmäinen luukku joulukalenterista! Ja tyttö osasi ihan itse avata sen :) Olin niin ylpeä pienestä. Nyt on taas halaus-pusu-kakkavaippa-nauru-touhu-peuhu-söpöily-vilkuttelu-kiintiötä täytetty. Taisin myös kuulla pari kertaa kun tyttö sanoi miun nimen :D Onko mitään sulosempaa! Ensi viikonloppuna meen katsomaan saamelais-perimän omaavaa kohta 2-vuotiasta poikaa, joten luvassa taas kaikenlaista ihanaa :)

Sain viime viikolla portfolion valmiiksi, mutta olisitte nähneet sitä "järjestystä" joka täällä vallitsi. Kirjoitinkohan tänne vai mihin, kun yksi ilta portfoliota tehdessä totaalisesti hävitin kasan papereita enkä vaan keksinyt mihin ne olin voinut laittaa, mutta viimeisenä oljenkortena katsoin sen juuri järjestämäni koulukansion, jossa ne tietysti oli siistissä järjestyksessä. :P Ehkä oli aika mennä nukkumaan silloin. Mutta nyt siis haluan vielä käydä ostamassa välilehtiä siihen, ja sitten voin sanoa että portfolio on valmis. Vaikka kyllä se jo tuli esitettyä muille ja suoritusmerkinnän sain mutta itse kun on himpun verran turhan järjestyksen haluinen (miten tuo sanotaan?).

Ja joo, talvisin miun asunto on jäässä. Tai mie oon jäässä täällä, etenkin silloin kun ilmastointi on päällä ja ikkunoiden ja oven hyvien tiivisteiden ansiosta ulkoa pukkaa kylmää ilmaa sisälle. Ihmekään kun pitää pipoa, villasukkia ja tossuja sekä kahta huivia välillä pitää päällä. Mutta onneksi vaan välillä. Toisinaan tarkenee t-paidassa :)

Jos joku ihmettelee noita lättänöitä oikealla, niin ne on kyllä muffineita mutta miulta hups vaan loppu vuuat kesken. Mutta mikäs niitä tuolla lailla syödessä, samalta maistuivat :D

Taisin katsoa pari jaksoa frendejä taas..

Kummitytön ottama kuva :) Napsaistiin ekana kuva äitistä, joka näytti kieltä. Sitten otettiinkin jo vaikka mistä kuvia, oma kieli ulkona :D