Millä mielellä heräsit?

Heräsin 7 vessahätään. Ihanaa. Kävin vessassa ja menin takaisin nukkumaan. Kello soi puoli 8, mutta sinnikkäästi torkutin sitä tunnin verran, jolloin nousin ylös. Heräsin siis hitaasti tänään mutta kuitenkin hyvillä mielin.

 

Opiskelijan työpäivä?

Kävin 11 lainaamassa kaksi tenttikirjaa ja palauttamassa kaksi kirjaa koulullle. Menin viemään uusintatenttiin ilmottautumis-kuoren ja yritin samalla tavoittaa opoa, tuloksetta. Muistin myös keskiviikkoisen teatterin johon saa koululta lippuja mutta opintotoimiston ihmiset oli lounaalla joten odottelin kahteentoista vain kuullakseni että  henkilö joka niistä tietää on lääkärissä, joten huomenna uusi reissu. Jospa sen opon löytäisi samalla. Illalla kokosin portfoliota.

 

Minkä oivalluksen sait?

Oivalsin jälleen kerran ettei kannata ajaa märälllä ilmalla kuraista tietä. Pyörä näyttää nyt ihan järkyttävältä, samoin farkut.

 

Mistä keskustelit?

Aamulla miulle soitti sähkönmyyjä. Kerroin hänelle että miulla on Fortumin norppasähkö. Ja se vaan nauroi ja kysyi että mikä norppasähkö. Hah! Ihmettelin jälkeenpäin miten sähkönmyyjät on niin pihalla asioita. Pari vuotta sitten miulle kaupiteltiin taas sähköä, ja silloin selitin että tilaan norppasähköä koska se tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä. No siitähän myyjä kimpaantui ja sanoi että samaa sähköä sieltä pistokkeista tulee, ei se sähkö yhtään sen vihreämpää ole. Ei myyjä ole tainnut kuulla kysynnän ja tarjonnan suhteesta...

 

Mihin tuhlasit?

Ostin neljä valkoista kartonkia ja pari tarra-arkkia, johon joku päivä taiteilen kuvaesittelyn itsestäni aupair-hakemusta varten. Ostin myös keltaisen paprikan ja pinaattikeittoa.

 

Mitä näit peilissä?

Talvivaatteita käyttävän tytön jolla on uusi hieno pipo, mutta tuhottoman lämmin tällaisessa syksyisessä säässä.

 

Mitä teit illalla?

Selailin koulupapereita ja yritin miettiä mitä niistä laittaisin portfolioon. Join paljon teetä, ja katsoin huippumalli haussa –ohjelmaa. Kirjoitin elokuva-listaa.

 

Päivän huippuhetket?

Sain Twilight-sarjan viimeisen kirjan, Aamunkoin kirjaston varaukseen! Se tosin sijaitsee toisella paikkakunnalla, mutta sunnuntaina toivon mukaan saan sen itselleni lukuun! En malta odottaa!

 

Päivän arvosana?

8

 

Keksi päivälle motto!

Pipo päässä lämmittää.