Mikä tarve ihmisillä on aina informoida, kun telkkarista sattuu tulemaan ohjelma jostain maasta jossa on käynyt?

Äiti ilmottelee miulle aina kun tulee ohjelmaa Thaimaasta, koska onhan se nyt katsottava kun kerta siellä ollaan käyty! Ja sisko päätti ryhtyä samaan, Intian osalta. Ei se, että oon käynyt jossain maassa tarkoita että aina haluan tietää siitä maasta lisää. Varsinkaan mitä ihminen tekee kun asuu 5 neliön huoneessa Intiassa ja joogaa. Blaah.

Eikä se kyllä tarkoita sitäkään, ettenkö joskus huvikseni katsoisi noita ohjelmia, mutta osaan kyllä bongata ne sitten itse telkkarista jos siltä tuntuu.

Vaikka Lappi-aiheisia ohjelmia kyllä saa miulle vinkkailla! ;D (kunhan ei oo uusintojen uusintoja, koska ne luultavasti oon jo nähnyt)

Oon jo parina päivänä käynyt nautiskelemassa kipristelevästä pakkassäästä, tykkylumesta ja auringonpaisteesta. Voi kun kaiken saisi talteen kameralle juuri sellaisena kun sen näkee ja kokee. Mutta on nää kuvatkin jo aika makeita, vai? :) Yritän kuvitella itteni välillä esittelemään Suomea amerikkalaisille. Vähänkö ne tulee tykkäämään tän talven kuvista :D Mie ainakin tykkään!

Ja vihdoin sain löydettyä ja ostettua nahkarukkaset! Vaikka ne onkin mokkanahkaa (voin myöhemmin löydettyäni ostaa toiset nahkarukkaset hei) niin ne on täydelliset! Oranssiruskeat, siis sopii takkiin kun nenä päähän! Ja tosi hyvät kädessä.