Mie näin niin pöhköä unta et oli pakko tulla kirjottamaan se tänne.

Olin menossa kaupungiin bussilla. Odotin bussipysäkillä, joka jostain syystä oli tietyömaan keskellä. No bussi tuli ja otti miut ja pari matkustajaa kyytiin. Bussi oli melko täynnä. Sitten sen piti peruuttaa penkkaan päin ja kääntyä että se pääsisi lähtemään, mutta kun se teki niin, se kaatui kyljelleen ojaan (pahin pelkoni bussimatkoilla). Itse älysin ottaa jalalla vastaan, mutta tallasinkin jonkun naisen naaman päälle (hups!). Yhtäkkiä bussi olikin avomallia ja pääsin hyppäämään kyydistä pois. Muut olivat vielä jumissa. Kun siinä yritin miettiä miten auttaa, bussi muuttui kahdeksi pulkaksi. "Kokosin" ihmiset tiukasti yhteen etteivät vaan tipu kyydistä ja käänsin pulkkaa oikein päin. Mutta sattuikin niin että pulkka halkesi ja ihmiset kaatuivat uudestaan.

Tässä välissä en tiedä mitä tapahtui mutta jostain syliini ilmaantui pieni vauvapossu, joka oli loukkaantunut. Sillä oli iso haava mahassa ja näin kaikki sen elimet (ei ällöttänyt). Siitä tuli miun unen missio, pelastaa possu!

Taaskaan en tiedä mitä tapahtui mutta olin yhtäkkiä ilmeisesti samojen ihmisten kanssa matkalla Australiaan (unessa mietin että mikä on se kolmas iso saari etelässä, kun on Australia, Uusi-Seelanti ja se kolmas, yksi niistä oli tuolla Amerikan alla mutta oliko se Australia vai se kolmas..hmm. herätessä kyllä tiesin ettei kolmatta ole :D). Possu oli vielä hengissä, sillä oli sydän hajalla tai jotain, ja mie tein kaikkeni ettei se kuolisi. Oltiin matkalla muistaakseni bussilla. Joo. Australiaan päästyämme ihmeteltiin kaikki miten näin itämainen maa on ottanut paljon vaikutteita Amerikasta, ja ärsyynnyttiin siitä.

Sitten oli vissiin sen vuoro että menin jonkun lääkärityypin luo, joka ehkä oli meidän matkaopas tai joku tuttu kuitenkin. Vein possun hänelle ja jälkeenpäin sain kuulla ettei hän ollut saanut sydäntä korjattua, ja että possu oli kuollut. Miun koko matka ja uni oli pilalla! Possu oli kuollut. :( 

Ja tässä kohtaa taisin herätä. En herännyt onneksi surullisena vaan ihmetellen unta ja miettien mistä tuo kolmas saari-juttu oikein tuli. Jatkoin unia ja näin jotain ihan mukavaa unta mitä en nyt näin possu-mietteissäni enää muista. Höh. Siihen liittyi jotenkin kaverit, mutta enempää en muista.

Ja kun tätä kirjottelin blogiin niin kaveri kävi mesessä kyselemään miun possu-yöpaidasta. Lievästi sanottuna hämmennyin hetkeksi. "Miten se voi tietää possusta!" "Aah, niin siitä yöpaidasta :D"