No niin. Oppari tuli palautettua esitarkistukseen, ja sain posterinkin tehtyä ja seinälle. Sen tekeminen oli kyllä paras osuus koko projektissa. :) Leikkasin ja sommittelin samalla kun katselin Surkeiden sattumusten sarjaa telkkarista.

Tiistaina suunnistinkin sitten siskon luo kylään. Saatiin kummitytön kanssa touhuta koko tammikuun edestä yhdessä. Käytiin laskemassa mäkeä pihassa; laskettiin oikeasta liukumäestä, ja kahdesta eri kohtaa iiison lumikasan päältä. Tietenkin se jyrkin mikä miuta pelotti oli tytön mielestä kaikista kivoin! :D Onhan se nyt hurjaa kun melkein pystysuoraa mäkeä laskee puolitoistavuotias lapsi sylissä. :P Ehjänä kuitenkin selvittiin :D Käytiin itse asiassa vielä yhdessä puistossa missä oli liukumäki, jota laskiessa hyppäsi tai tippui sillein että sattui peppuun. Sekin oli tytön mielestä tosi hauska mäki.

Touhuttiin tytön kanssa sisälläkin paljon. Laitettiin vauvoja nukkumaan, luettiin kirjoja, touhuttiin vaan ja torstaina tein sohvan ja pöydän väliin "majan" mistä pääsi kulkemaan läpi ja pöydän ympäri. Siitäkös tyttö riemastui, ja kohta oli molemmilla hiukset ihan sähköset ja pystyssä.

Tyttö esitteli tätilleen myös kovasti miten puhutaan, osan sain videollekin. Välillä yritettiin siskon kanssa miettiä päämme puhki mitä se yrittää nyt sanoa, mitä tarkottaa kuuli kun tyttö katsoo ulos. Hmm.. Kynttilä? (sitä se harjoitteli aiemmin mutta ei siellä ulkona kynttilää ollut) Kuu, no sen se osaa sanoa jo oikein. Kuusi? Ei se taida sitä vielä tietää. Videosta näkee niin hienosti miten se yrittää kertoa jotain ja mie kun vaan arvailen ihan väärin niin tytön ilmeestä näkee niin selvästi että vitsi tuo ei tajua mitään!

Käytiin siskon kanssa kattomassa leffassa Jos rakastat. Suomileffaksi tosi hyvä ja vielä kun musiikkia oli. Mie tykkäsin. Juoni oli ihana, mutta käsikirjoitus oli vähän kökkö välillä. Kiva leffa oli mutta en tiedä onko hyllyyn ostettava.

Miulla oli eilen joku ihan järkyttävä päänsärky. En ymmärrä mistä johtui kun olin syönyt ihan normaalisti ja muuta. Kävin saunassa ja sen jälkeen tein banaani-marja-smoothien, mihin laitoin mm. tyrnimarjoja ja mansikkaa. Ajattelin että jos se auttaisi mutta ei. Yöllä sitten oli niin kova särky että oli jo paha olo. Otin särkylääkeen ja yritin nukkua mutta ei tullut mitään. Sitten piti käydä oksentamassa ja makasin lattialla kun koski vieläkin päähän. Ihan tosi outoa. Menin kuitenkin nukkumaan takasin ja kymmenen aikaan heräsin eikä ollut enää mitään. Ihan normi olo. Oli kyllä tosi hämmentävä päänsärky, en tajua mistä se yhtäkkiä tuli.

Taidan tehdä täksi illaksi taas tuota smoothieta. Se oli yllättävän hyvää, vaikka tyrniä olikin joukossa.