Seuraavaksi siirrytään kirpputorin ihmeelliseen maailmaan. Erään lähteen mukaan jo viime keväänä miun eteistä koristi muutama pahvilaatikko turhaa roinaa ja vaatetta, jotka oli lähdössä kirpputorille. Syksyllä nyt viimeistään oli jo kamala kasa tavaraa kun suunnittelin muuttavani pian pois joten piti tavarasta eroon päästä. Loppujen lopuksi oli kiva, että tavarat oli valmiina odottamassa poisvientiä, koska nyt maaliskuussa sen kuin kävi kirppiksellä sopimassa paikan vuokrasta ja hinnoitteli myyntiin menevät tuotteet.

   

Aika reilustihan tuota turhaa tavaraa löytyi, nyt kun miettii. Pieniä ja vähän nuhjuisia vaatteita oli vaikka kuinka paljon, samoin kirjoja, ylimääräistä härpäkettä millä ei tee mitään, luovuinpa muutamasta dvd:stäkin. :) Hinnoittelu meni melko sujuvasti parissa illassa kun samalla telkkaria katseli. Pääasia miulla oli päästä tavaroista eroon, joten hinnat oli tosi pieniä.

Niinpä mie viime viikolla kasasin tavarat kasaan ja pulkan kyytiin, ja vein ne kahdessa erässä kirppikselle. Tokalla kertaa viedessä miulla oli kaksi pahvilaatikkoa ja laukku mukana. Hiukan taiteilua vaati saada kaikki pulkan kyytiin mutta ihmeen hyvin kesti. Kerran vaan toinen pahvilaatikoista lensi yli laidan kun pulkka tuli jalkaa päin. Tottakai tää tapahtu keskellä risteystä, jossa auto oli kääntymässä sinne miun suuntaan. No, perille pääsin ja sain tavara myyntiin. Pari kertaa kävin kattomassa miten on mennyt ja järjestelemässä tavaroita uudestaan. Eilen kävin laittamassa kaikki puoleen hintaan.

Tänään iskä tuli matkalla piipahtamaan täällä, joten tietysti käytin autollista hyväksi. Käytiin hakemassa tavarat pois kirpparilta, napsittiin hintalaput pois ja vietiin Fidaan. Yhdet farkut mie pelastin joukosta kun keksin että niistä voi tehdä shortsit (tosin kotona huomasin ettei ne enää mahdu miun päälle :P) ja dvd:itä en viittiny myöskään viedä Fidaan. Pääsinpähän kuitenkin eroon valtavasta määrästä turhaa tavaraa! Ihanaa :)

Ja tienasinkin ihan hyvin. Paikkavuokra oli 28 euroa/viikko, ja rahaa yhteensä tuli 50,75 €, eli vähän reilu 20 € tienasin. Pääasiassa rahat tuli yhdistä kengistä, ilmapatjoista, kirjoista ja dvd:istä. Vaatteita ei ostettu melkein ollenkaan, mutta sitäkin enemmän yllätyin kun melkein kaikki tilpehööri meni kaupaksi. Olikin oikeestaan hyvä näin, kun sain vietyä vaatteet ja kirjat sinne Fidaan.

Tein myös "myydään kalusteita"-ilmoituksen ja vein muutamien kauppojen seinille. Kolme ihmistä on ollut kiinnostunut kalusteista. Ensimmäinen päätti vain jättää tulematta, toinen sentään ilmoitti ettei pääse ja tämä kolmas olisi tulossa huomenna. Katsotaan miten käy.

Iskä toi tänään miulle kaksi Pullin rieskaa (NAM!) ja viipurin rinkelin (NAMNAM!), sekä tän:

Iskä katto kaupassa että tää on joku haamupääsiäisankka, ja osti miulle ja miun kummitytölle samanlaiset. No, mie katoin vähän tarkemmin ja huomasin että siinä on vesivärit, ja tää "haamu" on oikeestaan "puhdas paperi", eli sen voi maalata itse! JEE! Samalla sitten voi napostella suklaamunia. Paras pääsiäispaketti ikinä. :D