Aloitan tänkertaisen blogihöpötyksen kehumalla miun kokkaus ja leipomistaitoja, koska niitä ei voi kovin usein kehua. Ainakin näöltään tää piirakka, jonka piti sisältää vain raparperiä mutta saikin vadelmaa joukkoonsa, näyttää herkulliselta! Ja hyvin se kavereille maistui :) Ja tänään siskon luona kun eläimiä hoidan niin kokkailin perinteistä jauhelihakastiketta ja keitettyjä perunoita. Meni kaikki niin putkeen ja siististi ja hyvän makusta tuli ja niin ees päin :D

Otan kaiken irti suuren kaupungin eduista, ja kävin shoppailemassa parina päivänä. Ensin silmään osui alla oleva matkalaukku, jolla kokoa on siis 92 litraa, joka on melko suuren kokoinen. Testiajossa oli jo kaupungilta kotiin ja hyvältä vaikutti. Kokeillaan alkuviikosta vielä tavaroiden kera. Tämän ostin siis aupair-suunnitelmien takia, jotka muuten etenee kivasti. Hakemus on lähetetty ja pari perhettä on ottanut jo yhteyttä. Oottelen tässä paraikaa 2. perheen soittoa. Tosin en ihan vakuuttunut kun perheen äiti sanoi että heillä  Kaliforniassa ollaan 8-9 tuntia meitä edellä. No niin.. tästä voidaan olla kahta mieltä.

 

Lisää shoppailuja tein vaateosastoilta. Löisin avaijaistarjouksena reebokin hupparin joka sopii hyvin kotioleilupaidaksi ja etenkin koiran kanssa touhuiluun. Housuja etin ulkona lenkkeilytarkoitukseen mutta vähän siistimpiä ja että voi sisälläkin pitää. Tällaiset löytyi mutta on ehkä vähän turhan siistit ainakin näin alkuun pitää lenkkeilymielessä. Taitaa olla ensimmäistä kertaa päällä ensi perjantaina valmistujaisissa. Pitänee vielä joku värikäs ja siisti juhlavahko paita löytää kaveriksi.

  

Ja sopivaa takkiahan noihin housuihin miulla ei oo kun nykyinen talvitakki on melkein samanvärinen, ja kevättakkia miulla ei oikeestaan oo, ainakaan siistiä. Niinpä törmäsin tällaiseen, ja se lähti mukaan. Tätä tulee varmaan käytettyä vähemmän mutta siistimpien vaatteiden kanssa.

Tänä aamuna kuuntelin 6-6.30 koiran ininää alakerrassa. Puoli tuntia olisin voinut kellon mukaan nukkua ihan hyvin vielä, mutta totesin että ihan turhaan kun nyt on jo hereillä. Käytiin hurjan räntäsateen jälkeen aamulenkillä. Nuoskalunta oli tullut melkein 10 senttiä, mutta ajattelin että käydään nyt jäällä niin hauva saa juosta vapaana eikä itsellä mee hermot kun se vetää koko ajan. Hetken aikaa meni hyvin mutta sitten huomasin että lumi alkaa paakkuuntua koiran jalka ja mahakarvoihin, ja kasvaa vaan mitä enemmän liikkuu. Oltiin kuitenkin jo hetken aikaa kävelty niin että tullaan toisesta kohtaa ylös tielle. Yhteensä kolme kertaa oli ihan pakko nyppiä lumipalloja karvoista pois että hauveli pääsi eteenpäin. Ja kyllähän tuo sinnikkäästi meni mutta kun etujalat alkoi olla yhtä jalkaa ja mahassa oli järjetön lumikerros niin kävi pientä sääliksi. Sisällä kannoin toisen suoraan pesuhuoneeseen ja suihkuttelin lämpöisällä vedellä lumet pois. Voi ressukkaa ♥