Miun farkut hajoo. Ekana huomasin et miun niin ihanat lempparifarkut on puhki takapuolesta. No, niistä tuli täysin kotihousut. Testailin sitten noita muita farkkuja mitä kaapista tursuaa. Suurin osa pieniä :/ (pitäisköhän liikkua enemmän) Yhdet mahtuu ilman välihousuja (joita onneks ei juurikaan enää tarvii) ja yhdet ihan sopivasti. Tosin äsken laitoin ne jalkaan ja nostin noista vyölenkeistä niin kuin aina melkein niin kuului räks ja se kangas siitä vierestä repesi. No, nyt ei voi mitään. Muut on jo pakattu en tiedä minne (kyl mie koitin niitä kirjottaa missä mitäkin on...) ja heseen on päästävä kun kaapissa ei oo ruokaa ja muutto siirtyi huomiselle pienen kolarin takia. Auto ja lainaperäkärri meni ryttyyn (autosta hajos peräkoukku joten sillä ei mitään vedetä) mutta onneksi kellekään ei käynyt mitään.

Miusta on huolestuttavaa kun nyt tuota Lady Gagaa on soitettu niin kauan että miekin melkein jo tykkään siitä ja laulelen välillä kotona. alkuun se oli ylin inhokkibiisi ja niin raivostuttava mutta kun ei liiemmin ajattele niin tarttuva se ainakin on. Huolestuttavaa on sekin, että radiokanavia selaillessa pysähdyn sille kanavalle jolta kyseinen laulu tulee. Ehkä ajattelen että sieltä voisi tulla jotain hyvää myöhemmin.

Täällä sataa räntää. Ja mie lähen pyörällä keskustaan. Täytyykin hoitaa vielä muutama juttu tuolla mitkä on unohtunu.

Aupair-juttu etenee kivasti. Nyt on hyvin potentiaalinen perhe ja ollaan molemmat kiinnostuneita toisistamme. Soitellaan vielä jossain vaiheessa. Oon kirjoitellut omaksi ilokseni ja ehkä muiden aupairien avuksi ihan aupair-blogia. En halua kuitenkaan liittää sitä mitenkään tähän blogiin koska sinne oon julkaissut omalla nimellä ja kuvien kanssa, ettei sitten tule liian hankala miettiä että mitä tänne nyt voi kirjoittaa ja mitä sinne ja ketkä mitäkin lukee. Niinpä mie tässä jossain vaiheessa laitan ihmisille ketä tunnen tuon blogin osoitteen jollain tavoin ja jatkan aupair-kirjoittelua siellä. Täällä jatkuu satunnainen ei-mistään-kirjoittelu. Aiemminkin olisin voinut jollekin antaa osoitetta mutta koin ettei se tässä vaiheessa oo niin tärkeää kun vielä Suomen kamaralla oleilen. Enkä usko että kovin moni olisi jaksanut seurata miun "lähtiskö amerikkaan vai englantiin" -pohdintoja. Niinpä ilmoitan tuon osoitteen kun on nyt järkevämpää luettavaakin.

Semmosta. :)

Nyt heseen! On NÄLKÄ!