Joskus tuntuu että miuta pidetään ihan tyhmänä. Ehkä se johtuu siitä että oon vielä "lapsi", joka tuun varmaan aina olemaan. Se ärsyttää. Tarviiko esimerkiksi erikseen pysähtyä talon kulmalla sanomaan "laita se lauta niin ettei se kaadu auton päälle". Hmm. Voi olla että näytän vielä 8 vuotiaalta...

Toisaalta joskus tuntuu että jotkut kehuu hurjan herkästi. Siitä tulee kyllä hyvälle mielelle, ehkä jotkut ihmiset vain on luonteeltaan paljon kehuja antavia. Se on kyllä suuri saavutus jos töissä muistaa hakea aamupalan lapsille, jakaa sen ja vielä hoitaa tiskit pois. Mutta ehkä sitä ei voi aina pitää itsestäänselvyytenä.

Töitä on tällä viikolla kolmena päivänä, jee! Sijaisuuksia päiväkodissa, kipeenä kun on monta. Ja miultakin meinaa ääni lähteä niinkuin kaikilta muiltakin on lähtenyt. Mutta tää tietää rahaa! :) Vaikka lastenohjaajana oon nyt mutta enemmän se on kun mikään Kelan maksama tuki. Ja sain tietää että jouluna tulee yli 400 veronpalautuksia, joten niillä sitten lähdetään seikkailemaan USA:ta ympäri kun koittaa lomakuukausi :) Saa nähdä minne tie vie sillon.