Arvatkaa mitä? Mie luin tätä blogia parina iltana ja niin tykkäsin miun tavasta kirjottaa :) Kirjottelen samalla toista blogia kun oon nyt siis USAssa aupairina, ja jotenkin sitä on niin tuskaista aina kirjotella kun tietää että toiset oottaa kuulla ja lukea mitä miulle kuuluu ja mitä oon tehnyt yms. Olis kyllä niin paljon kirjotettavaakin mutta aika ja jaksamus ei aina riitä. Tai viitsimys. Jotenkin tykkään tästä blogista kun tätä kirjoitellessa ei oo mitenkään sidottu siihen mitä kirjottelee, kunhan kirjottaa mitä tulee mieleen ja tuntuu että haluaa sanoa. Aupair-blogissa pitää aina vähän miettiä että mitenkäs sanon tän ja miten tästä nyt taas tuli näin pitkä. Tykkään ite lyhyistä teksteistä mutta en osaa sinne kirjottaa lyhyitä :P

Meen huomenna kattomaan Twilightin kolmannen leffan! Jeejee! Ootan innolla :) Ja sitten sen jälkeen voin jutella kaverin kanssa siitä, koska se näki sen jo aiemmin. Mie ootan kovasti että miun koulukurssi täällä on ohi. Reilu viikko vielä jäljellä (3 iltaa), ja miun pitää lukea n. 500 sivua kirjaa, kirjottaa vielä yksi essee ja lukea loppukokeeseen. Meillä on ihan sikana monisteita ja kirjotettukin on tosi paljon. Hyvä että hommasin paksun vihkon! Seuraava kurssi jonka otan on sitten helpompi, ihan varmana! Nyt on vaan niin paljon juttuja joita haluaisin kokeilla ja tehdä täällä, mutta en voi kun pitää lukea. Plaah. Vaikka lämpimänä kesäpäivänä se on oikein mukavaa loikoilla auringossa ja lukea hyvää kirjaa =)

Ja voi Facebook sentään! Mie oon niin jäänyt jo hetkessä koukkuun FrontierVilleen. Haluan vaan tavata miun "miehen" joka vaan lähettelee miulle kirjeitä ja lupailee tulla pian :D Tarviisin vaan yhden naapurin lisää niin saisin ostettua rakennuksen (ja vissiin tarvisin kanssa hevosenkenkiä) jotta saisin häät (kai). Hyvä elämä miulla ja oikein merkityksellistä sisältöä sillä. :P Nyt siirryn hetkeksi vielä kirjan pariin ja sitten uinumaan.