Lisäsin sivuun yhden uuden sivun, leffalistan lisäksi toivelistan. Noita leffoja voi siis miulle ostella lahjaksi (etenkin ehdottomasti-osiosta, mutta myös ehkä-osiosta koska en tiedä tuleeko niitä itse koskaan ostettua).

Ja muita lahjaidoita (vaikka ei miulla mikään lahjomispäivä ookaan tulossa, mutta on se hyvä kertoa etukäteen) on öö.. esim. leffaliput, lahjakortti johonkin vaateliikkeeseen (seppälä/h&m) tai urheiluvälineliikkeeseen (kanootti haaveissa ostaa joskus, ja aina sieltä löytää jotain ihanaa), lisäksi kaikenlainen öö.. sisustustavara on kivaa, mutta en kyllä oikeestaan tiedä haluunko semmosia vielä koska en tiedä minkätyylistä haluan kotiini laittaa. Jos sellainen joskus on.

Olipas hassu postaus. Tiiettekö, mie fanitan kovasti Emma Watsonia, Harry Potterin Hermione-näyttelijää. Nyt se on Facebookissa ja oon ilonen :) Ja se oli leikannu hiuksensa ihan lyhyiks! Hurja! Mutta tosi ihanasti sopii sille. Se on oikeesti ainut näyttelijä jota tällä hetkellä oikeesti arvostan (se on osannu pitää hyvän julkisivun itestään =D)