Mie ostin tänään 50 dollarilla vaatteita, ja kun tulin kotiin kävin oikeesti tuskailemaan kun ei ole tarpeeksi vaatteita. Mutta se on tiiettekös ihan jännä tunne kun ei yhtäkkiä olekaan mitään vaatteita talveksi, ja on pakko ostaa että pärjää. Sitten sitä menee epätoivoisena kiertelemään kauppoja ja harmittelee kun ei löydä juuri sellaista mistä pitää. Mutta tänään mie löysin neljä pitkähihaista t-paitaa (kahta eri mallia, molempia kaksi kappaletta eri väreissä) ja liivíhupparin mikä on tosi ihana! Nyt miun pitää löytää joku lämmin villapaita tms jonka kanssa voin pitää kylmemmilläkin ilmoilla. Löysin tänään myös "pitkikset" eli oikeesti legginsit. Nää ei tunne täällä välikerrastopukeutumista ellei se koske urheilua ja maksa vähintään 20 per kappale. Niinpä kokeilin epätoivoisena L-kokoisia harmaita legginsejä jalkaan ja ne oli täydelliset! Lisäksi miulla on yhdet sukkahousut ja parit polvisukat. Vielä yhdet tai kahdet kalsarit niin sitten pärjään talven yli.

Mutta vielä pitäisi löytää toppatakki ja housut, talvikengät ja lisää housuja (miulla on täällä neljät, joista kaksia voi oikeastaan pitää julkisesti.

Miulla on pieni suomi-ikävä. Olin tänään kaverilla syömässä, ja siellä kaikki muut oli saksalaisia. Kiva oli viettää aikaa siellä mutta välillä kun he puhuivat saksaa, kävin miettimään että miten erilaista olisi jos voisi puhua omaa kieltä. Jotenkin miusta on tullut nyt laiska puhumaan englantia. Se vaatii kuitenkin vielä niin paljon ajatusta, että joskus jätän asioita sanomatta kun en jaksa ajatella.

Mie käyn nyt kattomaan tuttua leffaa, Once. Aaah.. se on ihana :)