Miun tekee mieli kirjottaa tänne nyt, vaikka oikeen mitään asiaa miulla ei ole. Tykkään vaan välillä käydä lukemassa vanhoja tarinoita, niistä tulee hyvälle mielelle. sitten on kiva taas vähän ajan päästä unohtaa ne ja lukea myöhemmin uudelleen.

Mie olin tänään laskettelemassa. Käytiin saksalaisen kaverin kanssa puolen tunnin päässä semmosessa laskettelukeskuksessa. Mäet oli lyhyempiä kun Suomessa missä oon tottunut käymään, mutta oli siinä silti tekemistä muutamaksi tunniksi. Ekana lasketeltiin toisessa laidassa, jossa mäet oli loivempia. Kaakaolla käynnin jälkeen käytiin kokeilemassa millanen toisessa laidassa oleva mäki on. Sehän oli ihana! Paljon jyrkempi ja yhtäkkisiä jyrkkiä kohtia oli. Eikä siellä ollut niin paljon jonoa, koska alkoi olla myöhempikin. Päästiin viimeisen tunnin aikana joka kerta suoraan (tuoli)hissiin. Pari kertaa otettiin kisa kumpi on ekana alhaalla, vähän hurjan kovaa tultiin kun koitin vielä saada kaverin kiinni ja päästä ekana hissille mutta sitten se kurvasi juuri miun eteen niin mie törmäsin siihen. Ei sentään kaaduttu mutta saatiin paljon katseita. Kerran mie myös törmäsin johonkin poikiin hissijonossa kun tulin niin kovaa ja kaiteitten välissä en saanut jarrutettua. Onneksi ei sekään pahasti käynyt eikä kukaan kaatunut. Mutta kyllä mie hienosti tapani mukaan kerran kaaduin siellä mäessä. Tulin yhtä jyrkempää kohtaa alas, ja kun olin kääntymässä niin huomasin että miun sauva on suksen väärällä puolella ja sitten mie jotenkin käännähdin naama mäkeen päin ja kaaduin siihen, oikeen jyrkkään kohtaan vielä. Yksi sauva tippui vähän matkan päähän ja mie koitin sitä saada mutta se oli liian kaukana. Sukset sojotti vastakkaisiin suuntiin mutta mie olin ihan jumissa koska aina kun liikahdin niin valuin vaan alaspäin ja ylöspäin en päässyt kiipeämään. Miun piti sit ottaa sukset pois, ryömiä/kontata mäkeä ylös (laskettelurinteet on yllättävän liukkaita!) hakemaan sauva ja tulla takasin suksien luo. Hupaisaa.

Ajettiin sitten kotiin, mie söin päivällistä tuossa, intialaista perusruokaa ja nyt sitten mietiskelen mitäs sitä loppuillan tekisi. Miulla on vielä puolikas MilkyWay-patukka, joten vois jotain laatuohjelmaa valita ja käydä mutustamaan tuota.

Tai voisin lukea myös. Oon tässä pari viikkoa lukenut Jane Goodallin elämäkertaa. Oon oikeestaan yllättynyt miten kiinnostunut oon tuosta, en oo nimittäin koskaan ennen lukenut elämäkertoja. Jane Goodall on simpanssien käyttäytymistä tutkinut jo 40 vuotta, hän aloitti reilu 20 vuotiaana, ilman mitään yliopisto-opiskeluja. Sinne se meni viidakkoon, istui ja seurasi simpanssien elämää. Pikkuhiljaa simpanssit pelon ja agression kautta oppivat luottamaan Janeen, niinkin paljon että pari niistä tuli koskettamaan. Loppupuolella kirjaa on paljon tragediaa ja surua mutta semmoista, jota ei olisi voinut välttääkään. Vielä olis semmoiset 20 sivua lukematta. Voisin siis uppoutua siihen...

Oliskohan miulla mitään muuta syvällistä. Ei nyt tuu mieleen... Joopas. Vähän tylsää, huomenna on taas uusi viikko. Tiistaina sentään pääsee heppailemaan taas mutta muuten plööh. Lauantaita taas odotellessa, sillon voisi tavata uutta kaveria Tanskasta. Se vaikuttaa tosi mukavalta :) Ruotsalaisenkin oon tavannut, voitaisiin pitää jotain Skandinaavisia iltoja :D Tai mennä Ikeaan. Mie voisin mennä Ikeaan kyllä joku päivä. Pitäisi olla kyllä joku idea miksi menee sinne. Voisin joo oikeesti suunnitella mitä huonekaluja voisin hankkia yms tavaraa, ja laskeskella miten paljon rahaa menisi. Se voisi olla hieno idea :) Ehkä kyllä vasta maalis tai huhtikuussa, tammikuu on vähän liian aikasin. Paitsi että ylihuomenna on jo huhtikuu :D

Mie katoan tältä koneelta ennen kuin nolostutan itteäni liikaa omilla höpötyksillä. Heipähei!