Pupu tupuna jälleen syömäpuuhissa. Melko myöhään se tuli tänään kun 10 minuutin päästä oli jo pimeää. Mutta tuossa se taas kököttää ikkunan edessä ja mutustaa lintulaudalta tippuneita herkkuja. Sama pupu se tulee melkein joka päivä, ihan en itse oo joka päivä seuraamassa tuleeko se mutta melko säännöllisesti. Ihana seurata :)

Meinasin tuon mennä lyhyemmin kirjottamaan Facebookiin mutta täältä näitä juttuja tulee välillä luettua. Facebookissa ne hukkuu sinne muiden yhtä fiksujen päivitysten sekaan ja unohtuu.

Miulla oli kiva päivä tänään (joka vielä jatkuu). Aamu ( ja päivä) meni ihan totaalisesti lusmutessa. Äitin kanssa skypeillessä meni hermot kun skype rätisi ja pätki koko ajan ja monta kertaa piti soittaa uudestaan. Ammalle tuli juteltua myös aika hyvä tovi (semmoiset tasan 5 tuntia ja 30 minuuttia). Saatiin hyvä idea (mistähän se idea ees tuli?) pääsiäiseksi. Amma käy Makuunista ostamassa miulle irtokarkkeja ja lähettää ne tänne enne pääsiäistä. Mie avaan paketin pääsiäissunnuntaina, ja sitten saadaan syödä yhdessä karkkia. Katotaan myös leffa yhdessä. Valkataan vaan joku leffa ja molemmat käy sen vuokraamassa ja katsotaan yhtäaikaa :D En ehkä malta oottaa.

Joopas. Mutta taitaa olla aika käydä syömässä toiseen kertaan jo tänä päivänä. Jospa se jo sit riittäisi :P