Melkein kävi niin että ihan unohin koko blogin! Kesäkuussa piti viedä kone huoltoon ja siellä samalla poistui kaikki suosikki nettisivut niin enhän mie niitä kaikkia muistanu kun yritin. mutta pikkuhiljaa, niinkun nytkin tää blogi tuli mieleen jostain. Ja kappas kun oli tullut monta kommenttia! tarkemmin kun kävin tutkailemaan niin 3 taisi olla oikeita kommentteja ja loput ainakin yli 5 oli roskapostia.

Miun kesä on menny aika kivasti, täällä äitin luona asustellessa. Ei vaan ihan jaksais enää. Ei sitä enää tän ikäsenä kykene asumaan äitin luona kovinkaan kauaa. Mutta mie lasken kohta jo päiviä et pääsee muuttaa. Kolmisen viikkoa! Sitä ennen pitäs saada rahaa et sais ostettuu pesukoneen ja maksettuu viel vuokravakuuden ja vuokranki. Sit pitää alkaa säästää uudestaa kaikkee muuhu mahollisee, vaikka siskon häihin (kampaamo, mekko, lahja..)

Sen puoleen olis kiva jos sais töitä. Hain Saarijärveltä päivähoitajan paikkaa mut se meni jolleki toiselle. Nyt tuli eilen laitettua englanninkielinen hakemus englannin-kerhon pitäjän paikasta. Tms. Mutta mie melkein ehkä toivon etten sais sitä. Tosin sama yhtiö on hakenu ympäri suomea noita työntekijöitä ja luulen aika vahvasti et Saarijärvellä ei oo minkäänlaisia valmiita ryhmiä tai oo ennen ollu noita. Mutta mutta. Tänään sit kävin kirjottamaan hakemusta Saarijärven Lidliin. Mie oon nyt ihan vähän innoissani tuosta, se vois olla kivaa työtä plus ois työkavereitaki. Mut vähä haastetta toi matkaan ku en oo vieläkään löytäny ainoosta myyntityön kokemuksesta todistusta (jäätelönmyynti). Mut onneks työkkäri pelasti, sain katottuu niitten sivuilta minä päivinä se työsoppari oli. Nyt jos tarvii sitä todistusta ni pitää varmaa käydä työkkäriltä kysymässä oisko niillä kopiota. Kamalaa jos jotkuu työtodistukset vaik palais niin miten sitä sit hakis enää töitä. Mut josko ne ois siellä työkkärissä. Njoo. Mut en tiie saanko tuota paikkaa ku ei miul oo oikeesti kokemusta. Riippuu minkälaisia muita hakijoita siel sit on. Toivotaan parasta!